Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat vineri, pe 20 septembrie, fetița, pe Eva Maria, chiar în care micuța a împlinit un an. Dincolo de luxul petrecerii și ținutele intens analizate, ale fostei blonde din politică și ale fiicei sale, paparazzi au suprins un detaliu foarte interesant: Elena și Adrian poartă verighete, ceea ce înseamnă că este posibil să se fi căsătorit în secret.

Apariția Elenei Udrea, la botezul fiicei sale, a fost intens mediatizată și criticii de modă au analizat rochia, coafura, machiajul, dar și manichiura fostei politiciene. Un detaliu foarte important, însă, le-a scăpat unora: inelarul Elenei Udrea pe care se află o verighetă. La fel poartă și Adrian Alexandrov, soțul blondei, după cum se pare.


Evident, cei doi și-au asumat căsătoria din moment ce au apărut purtând verighete la evenimentul la care îi așteptau atât de mulți jurnaliști, dar și paparazzi. Pentru moment, nici unul dintre ei nu a dat declarații oficiale despre o posibilă nuntă care a avut deja loc, însă imaginile vorbesc de la sine.

„Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei. Lucrurile au fost făcute în aşa fel încât am ajuns cu botezul chiar de ziua ei. Ăsta a fost un semn. Dumnezeu a făcut în aşa fel. Ştiam că va fi bine. Îmi doresc să crească sănătoasă, cu noi alături, să fie înconjurată de iubire, asta e cel mai important', a declarat Elena Udrea, după botez.