Elena Udrea, marcată de pierderea unuia dintre gemeni. ”Nu am știut ce se întâmplă. Mi-am dat seama în câteva zile”

.

Fostul politician Elena Udrea a trecut, nu demult, printr-o dramă. După fericirea veștii că va deveni mamă de gemeni, a venit trista veste că unul dintre aceștia  pierit. Trauma este mare, însă, femeie puternică, Elena Udrea încearcă acum să depășească momentul și să fie o mămică fericită și liniștită pentru copilul rămas, o fetiță. 

Departe de țară și de prieteni, Elena Udrea recunoaște că nu îi este ușor, deși Costa Rica este, cu adevărat, o țară unde mulți și-ar dori să trăiască. Într-o intevenție în emisiunea lui Cristian Brancu, Udrea a anunțat că își dorește să revină cât mai curând în România. Reeritor la pierderea unuia dintre gemeni, aceasta a mărturisit:


‘Este marcant… Mai degrabă m-am speriat, pentru că nu am mai avut o experiență ca asta. Nu am știut ce se întâmplă, mi-am dat seama în câteva zile. Pentru că nu se putea spune cu precizie dacă au rămas unul sau doi. A fost un moment foarte greu, mai ales că eram singură aici, într-un spital la 100 de kilometri de locul unde mă aflam eu. S-a întâmplat într-o sâmbătă, când nu erau doctorii. A trebuit să aștept ore întregi să vină. A fost traumatizant dar, la final, mi-am spus că așa a vrut Dumnezeu, să rămână unul singur. Important este spă fie sănătos. Imporant este să duc sarcina la sfârșit.’


În ceea ce privește rolul de viitoare mamă și întâlnirea cu fetița ei, Elena Udrea a spus:

‘Mă bucur că toate veștile sunt bune și copilul crește, este sănătoasă și lucrurile sunt așa cum trebuie să fie într-o evoluție normală a unei sarcini. Îmi doresc foarte mult să o cunosc pe cea mică. E ca și când ar fi o persoană nouă în viața mea. Dar trebuie să vă mărturisesc că nu renunț la ideea de a retrăi emoțiile și trăirile le care le-am avut în politică’.

Revenirea în politică este cu adevărat o veste importantă din partea Elenei Udrea care, la finalul iernii, odată cu anunțul sarcinii, părea că se va dedica 100% rolului de mamă și că nu va reveni în România. Dar, timpul si încercarea pierderii unuia dintre copii i-au schimbat prioritățile și, cel mai probabil, în curând, aceasta se va întoarce în țară.