Elena Merișoreanu a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. A fost concurentă în primul sezon

.

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Într-un interviu recent, interpreta de muzică populară și-a exprimat părerea despre concurenții noului sezon al reality show-ului și a vorbit despre lucrurile care se petrec în afara filmărilor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Primul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ a fost difuzat în anul 2015. La acea vreme, filmările au avut loc în Africa de Sud, iar printre concurenți s-au numărat Cătălin Moroșanu, Dorian Popa, Ruby, Gina Pistol, Luminița Nicolaescu, Andreea Moldovan, Vladimir Drăghia, Alina Plugaru, Elena Lasconi, Elena Merișoreanu, Gabi Jugaru, Mihai Trăistariu și Pacha Man. La aproape 8 ani de la încheierea primul sezon, Elena Merișoreanu a făcut câteva dezvăluiri despre experiența sa în calitate de concurentă.


Elena Merișoreanu a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Interpreta de muzică populară i-a asigurat pe fanii show-ului că probele se desfășoară într-un mediu controlat și că există o întreagă echipă care să intervină în caz de pericole.

Citește și: De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu la nunțile din mediul rural:„Am cântat mult la ele, dar…’


Citește și: Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc:’Actuala lui soție…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cheloo, vacanță cu familia, în Grecia.Cum a fost surprins alături de iubită și cei doi copii

Citește și: Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea și al lui Adi Sînă:„Un virus foarte neplăcut’


Elena Merișoreanu a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’

Artista a susținut că cei care participă în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici’ sunt în permanență supravegheați.

„Sunt sute de oameni care veghează să nu existe probleme. Eram la 10 kilometri de savană, mai vedeam câte un animal sălbatic, însă nu eram lăsați de izbeliște. Cel mai greu a fost fără mâncare. De șerpi nu mi-a fost așa tare frică, căci exista un antidot dacă pățeam ceva, interveneau toți imediat. Nu a fost cazul.


Legat de probe, țin minte că eu am băut tot ce se putea bea. Noi am avut lichidele alea în cantitate mai mare, nu ce au cei din sezonul ăsta… Erau câte jumătate de litru. În primul rând mureau de la mirosul ăla, dar eu am făcut față.

Seara, fumătorilor le dădeau câte trei țigări, dar ce sunt alea trei țigări într-o zi pentru cei care fumează?’, a povestit Merișoreanu pentru FANATIK.


Ce părere are interpreta despre noul sezon al emisiunii

Elena Merișoreanu a susținut că nu îi place modul în care se desfășoară noul sezon al emisiunii, din perspectiva relațiilor dintre concurenți. Aceasta a este de părere că exită prea multe certuri și jigniri, lucruri care nu se întâmplau pe vremea când ea era concurentă.

„Nu-mi place când se ceartă foarte urât, foarte mult. Se jignesc. La noi nu existau certuri, nu era râcă. Eram chiar un colectiv frumos. Ne înțelegeam. Și acum îmi amintesc cum stăteam la povești cu Ruby, cu Dorian Popa… Era un colectiv frumos, fără neînțelegeri’, a completat Elena Merișoreanu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Captură video