Elena Merișoreanu ține o dietă strictă. Cum a slăbit 5 kilograme în timp record: „Mănânc rațional. Am exclus...”

.

Elena Merișoreanu ține o dietă strictă. Sfătuită de medici să scadă în greutate, interpreta de muzică populară a adoptat un stil de viață sănătos și echilibrat. Recent, aceasta a devăluit câte kilograme a reușit să slăbească în ultimele luni, mărturisind că are o dietă destul de strictă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Elena Merișoreanu ține o dietă strictă. După operația la ambele picioare, interpreta de muzică populară a fost atenționată de medic în privința unor schimbări. Elenei Merișoreanu i-a fost recomandat să slăbească aproximativ 15 kilograme, în caz contrar, mobilitatea acesteia ar fi putut fi afectată și nu ar mai fi putut concerta ca până acum. Aceasta a făcut mari schimbări în ceea ce privește regimul alimentar, meniul interpretei bazându-se pe supe, ciorbe, salate și multe fructe. Acum, aceasta a dezvăluit câte kilograme a reușit să slăbească, mărturisind că lupta cu kilogramele în plus nu este tocmai ușoară.


La ce greutate a ajuns Elena Merișoreanu, după recomandarea medicilor de a slăbi 15 kilograme. În urmă cu câteva luni, artista explica faptul că medicul care a operat-o la ambele picioare i-a recomandat să slăbească aproximativ 15 kilograme.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Elena Merișoreanu pentru carieră. Cel mai mare regret al artistei:„Nu m-am bucurat de creșterea fetelor mele’


Citește și: Elena Merișoreanu, moment emoționant la parastasul Ionelei Prodan, în cimitirul Bellu:'Am compus un cântec special'. Artista ar fi împlinit 75 de ani

Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată:„Alege să povestească niște chestii discutate în privat’

Citește și: Corina Caciuc a pierdut procesul, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere.Ce decizie a luat instanța


Elena Merișoreanu ține o dietă strictă

Interpreta de muzică populară a slăbit aproximativ 5 kilograme de când a devenit adepta unui regim alimentar strict. Mai mult, aceasta a spus ce alimente a exclus din meniul său zilnic.

„Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine. Mai trebuie să slăbesc, dar de la o vârstă e foarte greu.

La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești. Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult’, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru spynews.ro.


„Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg’

După intervenția chirurgicală de la nivelul picioarelor, medicii au sfătuit-o pe Elena Merișoreanu să slăbească peste 10 kilograme, astfel încât să nu-i fie afectată mobilitatea. Aceasta e nevoită să treacă printr-o nouă intervenție la nivelul membrelor, însă a amânat operația, deoarece mai are de susținut concerte.


„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc’, a declarat artista, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook