Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Totul vine de la creier. Trebuie să..."

 Dumba Gabriela
.

Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Concurentă în sezonul trecut la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Elena Merișoreanu are câteva sfaturi importante pentru vedetele care au acceptat provocarea show-ului în acest sezon. Cântăreața de muzică populară spune că ei nu i-a fost frică de nimic pentru că a învățat să-și controleze creierul. Astfel, nici o probă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! nu este imposibilă, oricât ar părea de grea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Elena Merișoreanu spune că participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei. Deși din fața televizorului pare Iadul pe Pământ, artista de muzică populară susține că totul devine posibil și ușor de acceptat dacă înveți să-ți controlezi creierul.

36ee08eef986b27002e7ba9240650032536ee08eef986b27002e7ba92406500325

Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Elena Merișoreanu spune că vedetele care participă în acest sezon la show-ul iubit de multă lume ar trebui să fie curajoase și să facă orice li se propune. Ea ne-a dezvăluit că nu s-a luptat cu emoțiile cât timp a participat la emisiune:

„Să nu cumva să spună că nu pot să facă. Totul vine de la creier. Trebuie să gândești pozitiv și să zici: „Trebuie să fac!'. Eu nu am avut frică de absolut nimic, nici când m-au băgat în lada cu șerpi.

Nu am avut niciun fel de ezitare, tot ce a fost la sol am putut să fac.

Le-am zis că nu pot să alerg și nu știu să înot. Îi sfătuiesc să nu se dea bătuți, să facă orice le dau. Curajul ți-l faci singur, nu ți-l dă nimeni', a declarat Elena Merișoreanu pentru ego.ro.

Citește și: Ce avere are Ovidiu Lipan Țăndărică:'Banii mulți deteriorează psihicul'

Citește și: Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution și premiul de 20.000 de euro:'Cine v-a zis că asta îmi doresc?'

Citește și: Naistul Nicolae Voiculeț, mesaj dureros după sinuciderea artistei Simona Săndulescu:'Oamenii sunt triști, uitați și însingurați'

Ce grozăvii a făcut Elena Merișoreanu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

După treisprezece zile de de stat în junglă, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Elena Merişoreanu a plecat acasă, deoarece a avut cele mai puţine voturi.

Sunt singura care a cerut să plece din concurs', a mărturisit Elena Merişoreanu, la plecare.

Dar, pe parcursul celor treisprezece zile, Doamna Mery' a fost susţinută de cei care urmăresc emisiunea, dar şi ce ceilalţi concurenţi care i-au apreciat curajul. Şi asta deoarece Elena Merişoreanu a băut cocktail-uri cu sânge şi maţe în jungle africană.

Așadar, spre deosebire de durul Cătălin Moroşanu, care abia a putut înghiţi băutura din gândaci zdrobiţi, „Merişor', aşa cum e alintată solista de muzică populară, a gâlgâit trei pahare cu scârboşenii: maţe de peşte şi icre, sânge şi carne de vacă şi plămâni de struţ.

Cu ce vedete a fost Elena Merișoreanu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit că participarea în primul sezon la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost cea mai frumoasă experiență a vieții sale.

Aceasta s-a bucurat de prezența colegilor săi din show, printre care Ruby, Dorian Popa, Cătălin Moroșanu și Gina Pistol:

„Pe cuvânt de onoare, stau și mă gândesc că au multe de întâmpinat și trebuie să fii cu sânge rece să poți să faci toate lucrurile. Am fost cea mai în vârstă dintre ei când am participat, să știi.

Am fost cu cea mai tare trupă, cu Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Cătălin Moroșanu.

Toți erau tineri și dornici. Pentru mine, a fost cea mai frumoasă experiență a vieții mele. În decurs de atâția ani pe scenă, așa ceva nu am avut, nu m-am mai întâlnit cu așa ceva, a fost fantastic'.

Ce vedete participă în acest sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cele 12 vedete care și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton