Elena Merișoreanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe: "I-am promis Ionelei pe patul de moarte că..."

.

Elena Merișoreanu asistă neputicioasă la suferința Anamariei Prodan, căreia soțul i-a cerut divorțul după 13 ani de căsnicie. Artista de muzică populară spune că i-a promis Ionelei Prodan, pe patul de moarte, că va avea grijă de fiica ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan se află într-o perioadă grea a vieții sale, în care trebuie să accepte că bărbatul pe care l-a iubit 13 ani vrea acum să trăiască lângă altcineva. Unele dintre cele mai afectate persoane apropiate impresarei este Elena Merișoreanu. Artista a fost bună prietena cu Ionela Prodan, căreia i-a promis pe patul de moarte că va avea grijă de fiica ei.

‘I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune cu rele.


Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea, o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: „ai grijă de fetele mele!’ Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț. Încă mai sper că va fi bine.

Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!’, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click.ro.


Elena Merișoreanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

Zilelel trecute, la lansarea celor două volume autobiografice, Anamaria Prodan i-a urat lui Laurențiu Reghecampf noroc în noua lui viață.

„Sunt într-o perioadă perfectă. Trăiesc niște momente senzaționale alături de copiii mei și alături de prietenii mei. Sunt atât de sus încât nu pot să văd mizeria respectivă! Nu ne interesează. Trăim cu amintirea unui soț extraordinar, un tată extraordinar, care efectiv a decis să plece pe un alt drum.


Fiecare e liber să-și aleagă drumul în viață, sus sau jos! Să-i dea Dumnezeu multă fericire, înțelepciune, să nu uite că noi familia l-am dus pe culmi.

Îmi doresc să rămână acolo și să nu decadă! Dumnezeu ne dă lucruri în viață și ni le ia tocmai ca să ne fie bine’, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan:„Dumnezeu va decide drumul fiecăruia

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu.A fost recomandată de nutriționistul lui Sylvester Stallone


Citește și: Cea mai gravă ceartă dintre Cristian Țânțăreanu și soția lui, Manuela:„Am plecat și n-am mai stat la nuntă

Când va avea loc procesul de divorț dintre Prodanca și Reghe

Nu mai este cale de întoarcere. Actele de divorț au fost deja depuse, iar Anamaria Prodan și Laurențiu Regehecampf se vor prezenta în perioada următoare la Judecătoria Buftea.

Totodată, se pare că soții au decis ca dosarul să nu fie unul public, iar procesul să se judece cu ușile închise.

În urmă cu doar câteva zile, Laurențiu Reghecampf a anunțat că vrea să divorțeze de cea care i-a fost alături în ultimii ani și că deja a depus actele de divorț.


„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional‘, a declarat Laurențiu Reghecampf.