Elena Ionescu, revoltată după ce a fost marginalizată de Faimoși la Survivor: "Pentru că nu sunt în grațiile băieților precum Grațiela Duban și că nu dorm noaptea lângă ei?"

.

Elena Ionescu este revoltată de modul în care este tratată în echipa Faimoșilor de la Survivor România. Cântăreața susține că adevăratul motiv pentru care tot este propusă spre eliminare ar fi că nu este în grațiile băieților, precum Grațiela Duban.


Elena Ionescu și Asiana Peng se arată extrem de nemulțumite de faptul că, deși Grațiela Duban este mai slabă pe trasee, ea este protejată de băieți și astfel nu ajunge deloc să fie propusă spre eliminare.

„Cel mai urât mi se pare că Grațiela, în toată ecuația asta, nu a zis absolut nimic și a încercat cumva să zâmbească și să spună colegilor că asta este, să nu se mai discute despre povestea asta, despre cine alege, cum alege, pentru că nu vrea să fie nimeni influențat, pentru că-i convine ei situația.


Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit misterul legat de Survivor România.Vedeta a confirmat ceea ce mulți bănuiau. „Ne spălam în mare’

Eu am încercat să înțeleg și să-i dau credibilitate (n.red Grațielei), și să cred că va fi un om corect (…) de fiecare data sunt scoasă la bătaie, pentru ce? Pentru că nu sunt în grațiile băieților și că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe? (…) Știe că e simpatizată de băieți în momentul de față, pentru că ea se joacă cu băieții mai mult decât cu noi, ea are niște lucruri pe care le face…nu știu dacă le face intenționat', i-a spus Elena Ionescu colegei sale de la Survivor, Asiana Peng.


Citește și: Reacția lui Andrei Duban, după ce și-a văzut soția în brațele altui bărbat. Grațiela Duban e foarte apropiată de Ghiță la Survivor

Elena Ionescu susține că Grațiela Duban s-a orientat bine, și-a creat niște simpatii, astfel că băieții au creat un fel de scut de apărare în jurul ei, ca și cum ‘nu o răniți pe Grațiela’, notează wowbiz.ro. De asemenea, ea a spus că Grațiela Duban doarme numai lângă bărbați, Bogdan Vlădău fiind cel care o încălzește noaptea.


Elena Ionescu, în conflict cu Bogdan Vlădău la Survivor

Tensiunile au crescut la Survivor România, după cea de-a patra întâlnire în consiliu a se face nominalizările pentru eliminare.

Elena Ionescu și Bogdan Vlădău s-au aflat în centrul atenției, după conflictul inițiat.

„Elena este genul de om care dacă greșește nu ar recunoaște nici în ruptul capului. Din cauza asta se creează tot felul de energii și situații între noi care nu-și au locul„, a susținut Bogdan, dupa ce s-au aflat propunerile pentru eliminare.


Citește și: Andrei Duban, pus în fața faptului împlinit. Soția sa, îmbrățișată și consolată pe întuneric de Ghiță, la Survivor România

Replica Elenei nu a întârziat să apară: „Să-mi cer scuze față de tine? Mi-ar plăcea să-mi spui în acest moment cu ce am greșit. M-ar ajuta enorm de tare. Nu puteți să veniți fiecare cu povești. Bogdan, tu n-ai coloană vertebrală .

La rândul lui, Vlădău i-a reamintit Elenei că l-a vorbit pe Lino Golden, care a părăsit între timp competiția, pe la spate. ‘Nu poți să recunoști în viața ta că ai greșit! Tu ești perfecțiunea întruchipată!’, a precizat ironic Bogdan Vlădău.

Sursa foto: Instagram