Elena Ionescu a făcut o infecție din cauza machiajului excesiv: „Sunt pe antibiotic”

.

Elena Ionescu a făcut o infecție din cauza machiajului excesiv. Fosta solistă a trupei Mandinga a declarat, într-o emisiune televizată, că machiajul i-a provocat probleme grave. Aceasta a mărturisit că urmează un tratament pe bază de antibiotic pentru a scăpa de o problemă dermatologică. Iată declarațile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În ultima perioadă, Elena Ionescu nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare și a susținut că a fost la un pas de a refuza aparițiile televizate, din cauza unei infecții la nivelul feței. Machiajul excesiv i-a provocat probleme dermatologice, motiv pentru care, în prezent, urmează un tratament medicamentos. Se pare că situația s-a ameliorat de când ia pastilele recomandate de medic, însă a recunoscut că are un ten problematic.

Elena Ionescu a făcut o infecție din cauza machiajului excesiv. Vedeta a recunoscut că a fost la un pas de a pierde emisiunile unde a fost invitată, din cauza problemelor pe care le are la nivelul tenului. Pe lângă produsele de make-up, se pare că și imunitatea scăzută și-a spus cuvântul.


Citește și: Ce decizie au luat Elena Ionescu și fostul soț, cu privire la fiul lor:„Am ajuns la un numitor comun’

Citește și: Secretele care au ajutat-o pe Elena Ionescu să câștige Survivor România:'Publicul apreciază omul care nu stă pe dreapta'

Citește și: Ahmad Daas a fost eliminat de la Chefi la cuțite:'Sunt sigur că l-am dezamăgit pe chef Florin'

Citește și: Cum a absolvit Bubu Cernea facultatea de muzică în 2 ani, în loc de 4:„Am avut marea șansă în urma unui…’


Elena Ionescu a făcut o infecție din cauza machiajului excesiv

Fosta concurentă de la „Survivor’ a recunoscut că produsele de machiaj i-au afectat tenul. Aceasta se confruntă cu o infecție la nivelul feței și a fost la un pas de a refuza orice apariție publică. Pe lângă problemele provocate de machiaj, Elena Ionescu a mărturisit că are și imunitatea scăzută, aspect care ar fi putut să agraveze situația.

„Era să nu mai ajung la emisiuni în perioada asta, pentru că am avut o infecție de la foarte mult machiaj. Bine, și imunitate scăzută, probabil că am alergat în ultima perioadă și se mai întâmplă și de astea. Am făcut această infecție, sunt pe antibiotic’, a povestit cântăreața.


„Nu e tocmai confortabilă treaba’

Elena Ionescu a recunoscut că are un ten „problematic’, motiv pentru care s-a văzut nevoită să aplice machiaj în fiecare zi. Din această cauză, aceasta a ajuns să se confrunte cu problemele pe care le are în prezent.


Aceasta a făcut referire și la perioada în care a fost în Republica Dominicană, atunci când a fost concurentă în emisiunea „Survivor România’ 2020. După experiența din junglă, aceasta a recunoscut că este imună la micile probleme cotidiene.

„Se poate ajunge și la asta, dacă pui aproape zilnic machiaj, ca mine. Când ai un ten problematic nu e tocmai confortabilă treaba, dar mi-am revenit ușor, ușor, o să fie bine. Eu după ce am fost în junglă, sunt ok, nu mai am nimic, astea sunt detalii’, a mai adăugat vedeta.

Sursa foto: Facebook