Elena Ionescu, ex-Mandinga, divorțează după un an și jumătate de căsnicie

.

Acum un an, Elena Ionescu, ex-Mandinga, devenea mămică și era în culmea fericirii! Recent însă a explodat știrea despărțirii dintre artistă și soțul ei, Răzvan, care ar fi decis să pornească pe drumuri separate, la doar un an și jumătate de când și-au pus pirostriile!

Deși Elena Ionescu și Răzvan Stanciu păreau să trăiască o frumoasă poveste de dragoste și deveniseră, cu un an în urmă părinții unui băiețel superb, conform spynews.ro, se pare că cei doi ar fi luat decizia de a se despărți… Conform surselor publicației menționate, Elena și Răzvan deja nu ar mai locui împreună, urmând să divorțeze curând. Vestea a fost cu atât mai șocantă cu cât artista și soțul ei păreau să formeze un cuplu fericit și sudat, alături de micuțul lor în vârstă de 1 an.


Acum un an, pe 3 august, artista și soțul ei erau cei mai fericiți oameni din lume – atunci a venit pe lume fiul lor: „A fost un copil pe care mi l-am dorit. Nu am avut greţuri. E băieţel, nu a fost greu să îi aleg numele. Dacă pe soţul meu îl cheamă Dragoş Răzvan şi i se spune Dragoş, am zis să-i punem numele de Răzvan. O să nasc cezariană, că altfel nu am cum. Am făcut în urmă cu cinci ani o operaţie la ochi, că am miopie, şi altfel nu am cum', povestea Elena într-o emisiune TV.


Cei doi s-au căsătorit în secret, în luna martie 2018, iar cinci luni mai târziu a venit pe lume rodul dragostei lor, așa că nimic nu a prevestit acest deznodământ trist.