Elena Gheorghe, schimbare de look pentru videoclipul piesei „Turboman”

.

De 8 martie, Elena lansează „Turboman', iar pentru videoclip a bifat o schimbare de look şi a acceptat să-şi schimbe nuanţa roşcată a părului în negru. Piesa compusă de Alex Pelin și Adi Colceru are un sound nou, iar vocea puternică, inconfundabilă a artistei sunt completate de o poveste regizată de NGM Creative, în care protagoniștii caută echivalentul sentimentelor în culori, iar finish line-ul cursei este iubirea.

 


 

„Mi-a plăcut ideea din spatele piesei «Turboman»', m-a atras povestea foarte tare. «Turboman» este despre dragoste, suflete pereche și ceea ce implică drumul spre acestea, o lupta despre regăsire și cucerire’, spune Elena.

Pe platoul de filmare artista s-a simțit foarte bine, deși a primit provocarea de a-și schimbă look-ul.

 

Elena Gheorghe schimbare de look pentru videoclipul Turboman

„M-am simțit foarte ciudat pentru că sunt de foarte mult timp roșcată și mi-a luat ceva să mă obișnuiesc. Filmările au durat 12 ore și ne-am organizat foarte bine pe platou cu echipa NGM. Au fost cele mai relaxante filmări de clip la care am participat’, adaugă Elena.


De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum Ecou’, „Disco Romancing, „The Balkan Girls’,  „Mamma mia’, ‘Până dimineață’, care au cucerit publicul și posturile de radio din România. Mai mult decât atât, Elena a ocupat primele poziții în topurile de specialitate din țări că Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia cu piese că Midnight Sun’ și Senor Loco’