Elena Gheorghe, clipe de coșmar din cauza anxietății și a atacurilor de panică: „M-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Elena Gheorghe a trecut prin clipe de coșmar din cauza anxietății și a atacurilor de panică. Din fericire, deși credea că nu mai e cale de scăpare, artista a reușit să treacă peste acea perioadă neagră din viața ei. Vedeta ne-a dezvăluit în revista VIVA! de iulie cum a reușit să depășească acele momente dificile și are chiar și un sfat pentru cititorii și cititoarele noastre. Iată confesiunea cântăreței!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adesea, când sunt întrebată, inclusiv în străinătate, despre ce scriem în revista VIVA!, eu răspund: despre vedete și familiile lor. Cam așa mi-a venit în minte și ideea acestui pictorial, pentru că voi chiar sunteți o familie extrem de unită. Așadar, cred că ar fi interesant să ne povestiți voi cum a fost la ședința foto!

Elena: După cinci concerte în weekend, am poposit direct la ședința foto. Practic, am ațipit o oră jumătate și am plecat direct la make-up și păr, unde ne-am întâlnit toate. A fost multă gălăgie, am râs mult, mai ales când Ame ne spunea cum să-și facă fiecare părul, ea avea niște idei mai îndrăznețe. Să ne facem codițe împletite toate (râde), ca să semănăm. Amelie are anumite condiții când vine vorba despre fotografiat. Ne cere suc și dulciuri la discreție și, când o are și pe „tuși alături, toate dorințele ei devin realitate. (râde)

elena-gheorghe-2-1elena-gheorghe-2-1

Citește și: Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani:„Este un tată…'

Citește și: Cum a devenit Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, virală pe TikTok:„Dă-l afară din mașină'

Citește și: De ce Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său și al Andreei Mantea:”Nu există nu am vrut”

Citește și: Copilul Siminei Loica îi spune „tată' lui Alex Bobicioiu.Ce reacție a avut bruneta

Elena Gheorghe, clipe de coșmar din cauza anxietății și a atacurilor de panică

Pe copertă o vedem și pe Amelie… Avem, practic, trei generații. Cum este Amelie, cu ce te impresionează în ultima vreme?

Amelie e un personaj complex. Ea ne impresionează mereu prin felul ei de a fi, este foarte matură pentru vârsta ei, câteodată mă șochează chiar. Zilele astea, a pus albumul nostru de fotografii pe pat și mi-a zis dacă n-o întreb ce e cu el acolo. Am făcut-o și mi-a răspuns că ea ne vede doar în fotografii și că îi e dor de noi, de ce nu mai stăm acasă mult? I-am explicat că trebuie să mergem să muncim ca să putem pleca în vacanță, să cumpărăm lucruri, iar ea mi-a zis că nu vrea nimic din toate astea, vrea doar să stăm cu ei acasă. Am realizat că și pandemia a avut ceva foarte bun, ne-a dat timp pentru noi și pentru familiile noastre. După această discuție, am sunat la agenție și am programat vacanța printre evenimente

Elena, cât de greu este să crești doi copii și să te ocupi de carieră fără prea mare ajutor? Care și cum sunt momentele în care simți că nu mai poți?

Nu e ușor deloc și, dacă ai avea toate ajutoarele din lume, tot nu e ușor. Pentru copii nimeni nu ține loc de mamă și de tată. Iar după această pandemie, când s-a creat o legătură atât de strânsă între noi, e foarte greu să înțeleagă că trebuie să mai și muncim. Mulțumesc Lui Dumnezeu că avem bunici și bonă, că altfel chiar era imposibil. Sunt zile când ajung epuizată de la evenimente, după drumuri lungi și nopți nedormite, și abia aștept să vin acasă să mă odihnesc, dar nu prea am cum, pentru că ei au nevoie de atenția noastră, de iubirea noastră. Însă nu mă plâng, trăim intens tot ce se întâmplă și mă bucur de fiecare moment în parte, iar de dormit, mai dorm prin mașină, avion, mai adorm și la make-up, așa… ciupitativ. (râde)

„Le-am experimentat pe toate de-a lungul vieții'

Chiar, te-ai confruntat vreodată cu stări de anxietate, cu frici majore? Dacă da, le-ai depășit sau mai degrabă le ții sub control?

Oh, da! Le-am experimentat pe toate de-a lungul vieții. Și anxietate, și frici, și atacuri de panică, și toate cele. În prima fază, m-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare, dar cu timpul, citind, vorbind cu oameni înțelepți, mi-am dat seama că totul se rezumă la credință și recunostință, pentru că de aici vine echilibrul fiecăruia dintre noi. Tuturor celor ce se confruntă cu orice problemă de sănătate, asta după ce au consultat un medic, căci este neapărat nevoie să-și cunoască problema, le recomand cu drag să parcurgă Jocul Magic. Este cea mai ușoară metodă de a te pune pe picioare și e și gratis. Este un program de 28 de zile ce te învață să gândești altfel, te ajută să găsești calea cea bună în orice situație în care te afli, bazându-se doar pe recunoștință. Îl găsiți la mine pe Instagram.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Zia Scrobota

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton