Elena Chiriac, primele declarații după ce a pierdut trofeul Ferma și premiul de 50.000 de euro: "Eu și Augustin am avut o înțelegere!"

.

Fanii Elenei Chiriac au fost dezamăgiți că nu a câștigat ea marele premiu, însă tânăra sportivă asigură pe toată lumea că nu a plecat cu mâna goală din Ferma. Elena dezvăluie că ea și Augustin Viziru au avut o înțelegere încă din timpul competiției, așa încât marele premiu din Ferma să ajungă la amândoi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Atât Elena Chiriac, cât și Augustin Viziru au confirmat că marele premiu din Ferma, respectiv suma de 50.000 de euro, s-a împărțit la doi, chiar dacă Augustin a câștigat duelul. Cei doi au fost complici încă din timpul competiției și și-au propus din timp să împartă banii dacă ajung amândoi în finală, după strategiile pe care le-au pus la cale în emisiune. Și iată că planul lor a fost întocmai!


„După cum am mai spus, eu și Augustin am avut o înțelegere favorabilă amândurora. Am facut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare. Da, nu sunt Fermierul Anului 2020, dar din această experiență am câștigat mult mai mult decât atât.', a spus Elena pentru Click!.


La rândul său, câștigătorul de la Fermă, Augustin Viziru, a lăudat-o și el pe Elena Chiriac pentru performanța de care a dat dovadă în concurs și a declarat că va împărți banii câștigați (50.000 de euro) cu ea, în mod egal.

‘În sezonul acesta singura persoană care nu m-a trădat și a fost alături de mine a fost Elena. (…) Noi amândoi am câștigat trofeul acesta. Când am ajuns în finală, amândoi am fost câștigători. Banii îi împărțim’, a declarat Viziru în emisiunea „La Măruță'.


Cu cine din Ferma nu mai păstrează Elena Chiriac legătura

Încă de la prima ediție am asistat la cearta dintre Elena Chiriac și Andrei Stoica, însă cei doi au revenit la sentimente mai bune pe parcursul competiției. În schimb, au apărut alte conflicte între Elena și alți concurenți, mai ales că pe final de emisiune, Elena ajunsese un soi de oaia neagră din Ferma. Poate și pentru că a fost una dintre cei mai puternici concurenți, ceilalți au sesizat pericolul și au încercat să o elimine.


De altfel, Elena a dus și cele mai multe dueluri din Ferma și a fost la un pas să câștige competiția, dar Augustin Viziru a fost mai pregătit fizic. Chiar și așa, fetele au rămas prietene după competiție, mai puțin cu Anna Lesko, care nu este primită în gașca lor.

„Oamenii pe care nu îi vreau în viața mea dupa «Fermă» sunt cei care mi-au făcut rau cu bună știință, ba chiar în momentele mele critice ei erau satisfăcuți. Cei cu care voi păstra o legătură sunt cei care m-au acceptat așa cum sunt și m-au susținut încă de la început până la final.', a mai spus Elena pentru Click! despre oamenii din Ferma cu care nu păstrează legătura. Chiar dacă nu a dat nume, unul dintre ei este fără îndoială Anna Lesko.


Citește și:

Andreea Bălan și George Burcea, divorț „la secret'. Începe lupta pentru custodia fetițelor!

Mădălina Vlad și Ciprian Mariș de la Exatlon se căsătoresc. Cererea în căsătorie a fost plină de panică: „Dacă nu mă omoară…’

Cum au fost surprinși împreună Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după ce s-a zvonit că divorțează!

Ce spune Elena Chiriac despre relația actuală cu Gabi Toader, după scandalul din Ferma

Elena Chiriac și Gabi Toader au fost protagoniștii celui mai mare scandal din Ferma, când bucătarul a înjurat-o foarte urât pe cea mai tânără concurentă din concurs. Chiar dacă schimbul de replici dintre ei a fost unul îngrozitor, care i-a șocat și pe băieții din concurs, Elena spune că l-a iertat pe Gabi.


Nimeni nu mai credea că Elena Chiriac și Gabi Toader își vor mai vorbi vreodată, după cearta monstruoasă din Ferma, când el a înjurat-o extrem de urât, dar iată că tânăra a găsit puterea de a-l ierta. Deși are doar 18 ani, Elena a dat dovadă de maturitate după competiție și a putut să depășeașcă momentul urât din emisiune.

„Am vorbit cu Gabi chiar de la finală, unde și-a cerut scuze față de mine foarte insistent, dar și față de tatăl meu. Am apreciat sinceritatea lui și buna intenție cu care a venit către mine. Au fost oameni în Ferma care și-au dorit să îmi facă rău, când Gabi a greșit doar cu cuvinte, nu cu fapte. Nu este în regulă ceea ce a spus și nu voi susține niciodată un astfel de comportament. L-am iertat, pentru mine ura nu este un sentiment care mă reprezintă.', a mai declarat Elena Chiriac pentru Click!.