Elena Chiriac s-a confruntat cu depresia și discriminarea, după ce s-a mutat în Londra: „M-a durut foarte tare, s-a comportat urât cu mine” / EXCLUSIV

.

Elena Chiriac s-a confruntat cu depresia și discriminarea, după ce s-a mutat în Londra, în 2018. Ea și mama ei au trecut printr-o perioadă extrem de delicată, după ce au hotărât să plece din România și să locuiască în străinătate. Deși, în timp, fosta concurentă Survivor 2022 și-a făcut prieteni și a reușit să se adapteze, din păcate, la un moment dat, a avut o experiență în care s-a simțit discriminată, lucru ce a afectat-o profund. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Tu ești în Londra din 2018, unde și studiezi, de altfel. Acum ești studentă la o universitate prestigioasă și îți dorești o carieră în actorie. Cum au fost începuturile pentru tine și mama ta, cum a fost adaptarea într-o altă țară?

A fost foarte greu. Nu voi putea uita vreodată greutățile la care eu și mama am fost supuse. Noi ne-am dorit să o luăm de la zero și am trecut prin toate etapele pentru a ajunge la un trai bun. Mi-a fost foarte greu să mă adaptez într-un mediu nou, cu oameni complet străini. Am trecut pentru prima oară prin depresie și am învățat să trăiesc cu puțin. Acum suntem fericite, trăim noi două cu pisica mea, Cassandra, dar până la a fi bine am trecut prin multe furtuni.


Citește și: Elena Chiriac, despre certurile cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu de la Survivor:„Asta mă face să reacționez pe măsură’ / EXCLUSIV

Citește și: Elena Chiriac și Augustin Viziru au rupt legătura după Ferma, deși s-au înțeles să împartă premiul:„Simt că am pierdut un prieten. E dureros când…’ / EXCLUSIV


Citește și: Iulia Vântur a împlinit 42 de ani. Cum și cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere:„Fericirea este pe cale să vină în viața ta’

Citește și: Soția lui Mircea Radu a fost lovită de un taxi, pe trecerea de pietoni.Cum se simte acum, după ce a ajuns la spital: „Recuperarea mea…'

Elena Chiriac s-a confruntat cu depresia și discriminarea, după ce s-a mutat în Londra

Ți-ai făcut acolo un cerc de prieteni sau englezii nu sunt la fel de deschiși și dornici să interacționeze cu străinii? Te-ai simțit vreo clipă discriminată sau bullyied pentru că vii din România?


Mi-am făcut prieteni, dar a durat ceva. Inițial, mă simțeam mai apropiată de românii pe care îi cunoșteam, eram mai comodă. Ulterior, după ce m-am acomodat mai bine cu limba engleză, am început să fiu mai deschisă. Nu vedeam naționalități, ci oameni. Am avut o singură experiență în care am fost discriminată și m-a durut foarte tare. Eram parte dintr-un film în care regizorul s-a comportat urât cu mine. Asta pentru că eram „intrusă în filmul lui în care toți actorii erau britanici. Am simțit disprețul lui față de mine și nu am putut face nimic în privința asta. De atunci, nu am mai privit pe nimeni diferit, indiferent de naționalitate.


Pe de altă parte, o fată frumoasă ca tine nu rămâne neremarcată… Ți-ai făcut un iubit acolo, ești curtată de colegii tăi?

Știu să gestionez situația când sunt curtată și sentimentele nu sunt reciproce. Se pare că eu am rămas neremarcată pentru că nu mi-am făcut iubit. Cred că aveam alte priorități și consideram că o relație m-ar fi distras de la ceea ce îmi doream să fac.


Ce planuri de viitor are Elena Chiriac

După studii ai de gând să revii în România sau ai renunțat să-ți imaginezi viitorul aici?

Iubesc România. Vreau să petrec cât mai mult timp acasă, cu familia, iar asta mă face să-mi vizualizez viitorul aici. În general, când îmi fac planuri pentru viitorul îndepărtat, nu funcționează. Viața mea se schimbă de la o zi la. Sunt șanse foarte mari să revin în țară după ce îmi termin studiile. Dar dacă Anglia îmi oferă ceva măreț, cu siguranță voi lua în considerare și prelungirea traiului meu în străinătate. România a fost, este și va fi pe primul loc în sufletul meu întotdeauna.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PRO TV