Elena Chiriac, despre certurile cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu de la Survivor: „Asta mă face să reacționez pe măsură” / EXCLUSIV

.

Elena Chiriac ne-a dezvăluit câteva detalii nebănuite despre certurile cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu de la Survivor. E frumoasă, deșteaptă și deja celebră, așadar are toate datele care converg spre un viitor strălucit. La doar 20 de ani, Elena Chiriac a fost la un pas de a câștiga „Survivor, dar, după cum spune, viața nu i-a oferit ce își dorea, ci ce avea nevoie… Cât de sensibilă și de vulnerabilă este, de fapt, campioana de taekwondo am aflat într-un interviu de o sinceritate emoționantă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Elena, iată că ne întâlnim din nou, de data asta după „Survivor. Cum ești, cât timp ți-a luat să revii la normalitate după experiența asta extremă? Care sunt lucrurile pe care înainte poate nici nu le observai, iar acum le apreciezi?

Sunt mai fericită ca niciodată. Văd viața dintr-o perspectivă mai sănătoasă, sunt mai atentă la lucrurile mici, mai prezentă și reușesc să fac rai din ce am. „Survivor este experiența vieții mele, este exact ceea ce aveam nevoie ca să apreciez și să iubesc mai mult viața pe care o am. Iar acum nu mai există nimic care să mă poată doborî. Fericirea mea este interioară. Cât despre corpul fizic, a fost nevoie de aproximativ două săptămâni să se adapteze, să revină la „normal. Primele nopți am dormit pe jos, dar ușor, ușor am reușit să redobândesc obiceiurile unui om normal și acum pot dormi în pat.


Citește și: Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor:'Vreau să investesc în educația mea'

Citește și: Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor:„Era o persoană cu care…’

Citește și: Ghorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea.Imagini cu vila de 350.000 de euro a artistului


Citește și: Ce s-a întâmplat după nunta lui Silvius, fiul lui Silviu Prigoană. E atipic pentru România:„Cineva trebuia s-o facă și pe asta’

Elena Chiriac, despre certurile cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu de la Survivor

În finala competiției, ți-am simțit emoțiile, care erau aproape palpabile. Te așteptai să câștigi? Ce crezi că a lipsit pentru ca pentru ca pe cecul câștigător să fie scris numele tău?

Îmi doream foarte mult să câștig, dar se pare că nu mi-a fost destinat acel premiu. Cred că așa a trebuit să fie. Viața nu ne oferă ceea ce ne dorim, ci ceea ce avem nevoie. Și sunt sigură că Dumnezeu are alte planuri pentru mine, pentru care sunt pregătită. Sunt pe lumea asta pentru a învăța să fiu tot mai bună, și încă o dată lecția mea a fost să fiu pe locul doi. Cred că am avut doar de câștigat din competiția asta, nu consider că am pierdut nimic.


Desigur, în competiție au contat enorm performanța sportivă, strategiile, ambiția, dar și felul în care v-au perceput cei de acasă, pe scurt, capitalul de simpatie venit de la telespectatori. Crezi că în privința asta nu ai făcut destul? Poate sinceritatea de care ai dat dovadă s-a întors împotriva ta?

Părerile sunt împărțite în privința asta. Eu am făcut ce am putut mai bine la momentul respectiv. Au existat oameni care nu au apreciat sinceritatea mea, poate și pentru că de multe ori eram tăioasă. Însă, iubesc oamenii care au reușit să vadă și dedesubturile. Faptul că în spatele fiecărei replici acide pe care o dădeam se ascundea o durere produsă de condițiile în care trăiam. Curajul și ambiția m-au recomandat de mică, sunt un om bun cu un suflet mare. Și dacă ai inima deschisă să vezi binele din oameni, chiar și în cele mai rele situații, cu siguranță mă vei cunoaște mai bine.


Cu ce concurenți a rămas în relații bune după Survivor

De-a lungul concursului, ai avut conflicte cu Andreea Tonciu, cu Alex Delea, cu Marian Drăgulescu… Ce te-a făcut să reacționezi cu orice preț, ce te-a deranjat cel mai mult la ceilalți?


Sunt cunoscută pentru faptul că nimeni și nimic nu mă poate opri din a-mi exprima părerea. În cinci luni s-au adunat multe frustrări, care, odată cu înfrângerile de care noi, Faimoșii, aveam parte, au ieșit la suprafață. E greu să îți controlezi stările în niște condiții atât de dure. N-aș schimba nimic, deși știu că și eu am greșit. Învăț din greșelile mele și fac pe cât posibil să nu le repet. Nu îmi place când sunt subestimată sau disprețuită, și asta mă face să reacționez pe măsură.


Cu ce concurenți ai rămas în relații și după ce s-a încheiat „Survivor?

Laura și CRBL sunt în inima mea. Îi apreciez și admir enorm, pe ei doi știam că mă pot baza oricând, erau frații mei în junglă. Din momentul în care ei au părăsit competiția, am ajuns să cunosc și alți oameni minunați, Alex Delea este unul dintre ei. Este printre cele mai pure suflete pe care le-am întâlnit. Mă bucur că am reușit să cunosc suflete frumoase într-un show atât de dur. Deși prima dată poți să fii înșelat de aparențe, care de cele mai multe ori erau neplăcute. Dar cu timpul ne descopeream și latura frumoasă.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR