Elena Cârstea și-a revăzut fiica, soldat în armata americană, după un an: "Aproape că am murit!"

.

Elena Cârstea nu și-a văzut fiica cea mică, pe Adriana, timp de an de zile pentru că aceasta a fost plecată în Coreea de Sud, pentru un stagiu militar, prin prisma meseriei pe care și-a ales-o. Momentul revederii s-a lăsat cu lacrimi, mai ales că tânăra a revenit în brațele mamei chiar de ziua ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De circa 14 ani, Elena Cârstea locuieşte în Statele Unite, alături de soţul ei, Glenn Muttart, şi de cele două fete, Sanda şi Adriana, pe care cântăreața le-a înfiat când avea 35 de ani. Acum, copilele sunt femei în toată firea, puternice și curajoase şi şi-au ales o carieră mai puţin obişnuită.


De când fiica ei, Adriana, s-a înrolat în armata americană, Elena Cârstea trece prin emoții uriașe, însă o susține cu tot ce poate pe acest drum ales de ea. După un an de zile, Adriana s-a întors acasă, chiar în ziua în care împlinea 21 de ani. Revederea a fost mai mult decât emoționantă.


Cântăreața a postat pe Facebook câteva fotografii cu familia reunită și chiar dacă este tristă că ambele fete au îmbrățișat cariera militară, este extrem de mândră de ceea ce au reușit să facă până acum și de curajul de care au dat dovadă când au pornit pe un astfel de drum.

Dacă Adriana a fost plecată timp de un an în Coreea de Sud, fata cea mare, Sanda (23 de ani) a rămas pe teritoriul Americii, însă situația lor este una imprevizibilă și fetele pot fi chemate oricând, de pe o zi pe alta, la datorie.


Elena a postat pe conturile sociale un mesaj dureros, în urmă cu câteva zile, manifestându-şi dorul pentru mezina familiei.

‘A trecut un an şi fetiţa mea este o femeie frumoasă, va avea mâine 21 de anişori, îmi este dor de fetiţa mea, te iubesc frumoaso, să ai parte de cel mai minunat timp, te iubeşte mult mama!’. 


Surpriza avea să vină o zi mai târziu, pe 5 septembrie, când Adriana a venit acasă: ‘Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă’, a scris Elena, pe conturile sociale, în dreptul fotografiilor de familie, în care îşi strânge cu drag fata la piept.

Sanda şi Adriana sunt soldaţi în Armata Americană

Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în National Guard. Nu mai luaţi în glumă nimic, staţi în casă, ajutaţi-vă vecinii, întindeţi o mână de ajutor, faceţi cumpărături oamenilor în vârstă sau care nu se pot mişca. Fabricile de textile să facă halate medicilor şi măşti. Spălaţi-vă pe mâini, ştergeţi tot de câte ori se poate. Dacă rămâneţi fără doctori, o să fie iadul pe pământ’, spunea Elena Cârstea, în urmă cu ceva timp, când a izbucnit pandemia COVID-19 și în America, potrivit Click!.