Elena Băsescu face furori pe plajă, în costum de baie! A slăbit 25 de kilograme după cea de-a treia sarcină și arată ca un manechin

 Dumba Gabriela
.

La 40 de ani, Elena Băsescu are trei copii: Sofia Anais (6 ani), Anastasia (2 ani) și Traian Jr. (5 ani). Deși cea de-a treia sarcină i-a rotunjit serios silueta, EBA a reușit să slăbească 25 de kilograme și în această vară face furori pe plajă, în costum de baie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când era însărcinată cu cel de-al treilea copil, toată opinia publică era îngrijorată și, pe alocuri, dezgustată, că Elena Băsescu s-a îngrășat foarte mult. Și prima sarcină i-a adus Elenei 20 de kilograme în plus și, iată că, după ce a trecut de trei ori prin procese de îngrașat-slăbit, acum este acuzată de unii dintre fani că este mult prea slabă.

Astfel, chiar dacă a acumulat multe kilograme după fiecare dintre cele trei sarcini, EBA a reușit să slăbească spectaculos și să-și mențină greutatea.

Zilele trecute, Elena Băsescu a postat, pe contul său personal de Instagram, câteva fotografii de la malul mării, unde s-a relaxat alături de cei trei copii și se poate vedea lesne că a dispărut orice fel de urmă pe care sarcinile o lăsaseră pe corpul său. La 40 de ani arată mai bine decât oricând, însă acum se lovește de criticile celor care sunt nemulțumiți că este mult prea slabă.

Elena-Băsescu-1Elena-Băsescu-1

„Trăiesc pentru familia mea şi pentru mine”

Într-un interviu acordat VIVA! anul trecut, Elena Băsescu spunea că a devenit imună la critici și nu mai simte să dea explicații nimănui pentru viața ei.

„După toate câte s-au spus despre mine de atâţia ani, mă lasă rece. Sunt absolut imună. Nu mă mai obosesc nici măcar să le dezmint. Sunt trecute la capitolul diverse. Trăiesc pentru familia mea şi pentru mine, nu simt nevoia să mă justific în faţa nimănui.”, ne declara EBA.

„Acum, sunt mult mai realistă şi mai calculată. Sunt la vârsta la care contează foarte mult copiii, dar, peste doi, trei ani, când vor fi mai mari, vreau să dau un restart carierei mele. Ştii cum se zice: „Forty is the new twenty.”, ne mai spunea Elena.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton