Elena Băsescu, amendată chiar în prima zi de campanie electorală. Primele declarații: "Asta nu înseamnă că îmi caut scuze"

.

Elena Băsescu, care candidează pentru un loc de parlamentar PMP în Constanța, a fost amendată în prima zi de campanie electorală. Fiica fostului președinte Băsescu a a scris pe Facebook că a greșit și că va plăti amenda.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Băsescu se află la Constanţa în campanie electorală pentru alegerile parlamentare, în care candidează din partea PMP, prima pe listă la Camera Deputaţilor. 


Chiar în prima zi de campanie, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a comis o ilegalitate: a parcat BMW-ul X6 de 90.000 euro într-o staţie de autobuz din Piaţa Tomis 3, aflată nu departe de locul unde locuieşte, în apartamentul vechi al familiei. 


Maşina a fost ridicată de platforma auto chemată de Poliţia Locală şi a fost transportată prin oraş, spre locul de depozitare din zona industrială a Constanţei, de unde proprietarii îşi pot recupera autovehiculul, contra unei sume considerabile, pe lângă punctele de penalizare date de Poliţia Rutieră. 

„Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina.



Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată.
Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina.’, a scris Elena Băsescu pe Facebook.


Elena Băsescu, reclamată de trecători

„Cineva a chemat Poliţia Locală pentru că maşina era parcată în staţia de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetăţean, au precizat reprezentanţi ai Primăriei Constanţa, citați de Adevărul

Pentru a-şi primi maşina înapoi, un constănţean are de plătit 570 lei operaţiunea făcută de Confort Urban SRL, firma municipalităţii, pentru ridicarea şi transportul la parcul auto de pe Caraiman, plus 580 lei la Poliţia Locală (plătibili în 24 ore cu reducere 50%) însemnând 4 puncte de amendă, plus 3 puncte de penalizare la permisul auto.


foto: Andreea Hahui / Dobrogea TV

Citește și:

Ce face Cătălin Tomată după despărțirea de Elena Băsescu. Ea e cu copiii acasă, iar el prin cluburi

Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: „Stăm acum la părinți'

Andreea Marin, totul despre condițiile pe care le-a pus pentru a se întoarce în televiziune: „Vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea' / EXCLUSIV