Ce educație îi oferă Monica Davidescu și Aurelian Temișan fiicei lor, la 12 ani: „Eu sunt mai strictă, pentru că impun...”

.

Ce educație îi oferă Monica Davidescu și Aurelian Temișan fiicei lor, la 12 ani. Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, mai ales după mesajele postate de celebra actriță. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei pe care o au împreună, Aurelian Temișan și soția lui au postat o urare specială. Iată ce relație este între partenera de viață a juratului de la Te Cunosc de Undeva și fiica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce educație îi oferă Monica Davidescu și Aurelian Temișan fiicei lor, la 12 ani. Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Fiindcă dragostea dintre ei este una mare, cei doi au devenit și părinți. Împreună au o fiică, care se îndreaptă cu pași repezi către adolescență. Recent, Dora a împlinit 12 ani, iar toată lumea se întreabă cum se înțelege Monica Davidescu cu fiica ei și a lui Aurelian Temișan.

Recent, celebra actriță Monica Davidescu și Aurelian Temișan, juratul de la Te cunosc de undeva, și-au sărbătorit unicul copil, pe fiica lor, Dora. Atât mama, cât și tatăl ei, nu au putut lăsa această zi să treacă pe lângă ei. Monica Davidescu și-a adus cu drag aminte de momentul în care a strâns-o pentru prima dată în viață. Lacrimile și-au făcut și ele simțită prezența, fiind o zi încărcată din punct de vedere emoțional.


‘Este ziua pe care nu o voi uita niciodată, cea mai importantă, mai intensă, mai solicitantă și cea mai plină de sentimente mărețe. Când mi-a pus fetița pe piept, prima atingere, am trăit un sentiment intens de bucurie.‘, a declarat Monica Davidescu pentru Fanatik.ro, de ziua fiicei sale.

Citește și: Aurelian Temișan, secretul căsniciei de 16 ani cu Monica Davidescu:„Asta este o parte din longevitatea relației’

Citește și: Cum reușesc Monica Davidescu și Aurelian Temișan să se împartă între carieră și viața de familie:„Avem programe foarte diferite’


Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, nu o consideră pe Anda Călin mama ei vitregă:’Pentru mine nu există’

Citește și: Când este Black Friday 2022 în România

Ce educație îi oferă Monica Davidescu și Aurelian Temișan fiicei lor, la 12 ani

Monica Davidescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei de mai multe ori. Cei doi se înțeleg de minune, ajungând în punctul vieții în care se completează unul pe altul. Ei bine însă, în ceea ce ține de relația cu fiica ei, lucrurile se schimbă. Celebra actriță a dezvăluit că-i este și mamă și prietenă, însă sunt momente când autoritatea stă pe primul plan. Spre deosebrie de Aurelian Temișan, ea obișnuiește să fie mult mai strictă cu Dora.


Suntem și prietene, și confidente, și ajutor una celeilalte. Îi sunt și mamă mai strictă dacă e nevoie, și profesor, și sfătuitor și uneori îi sunt `elev`. Temi are o relație bună. Prietenească, cu glume, cu relaxare. Eu sunt mai strictă pentru că impun temele, orele de masă, spălatul, programul de somn, de curățenie, etc‘, a declarat celebra actriță pentru Fanatik.ro.

Cum și-au serbat fiica, de ziua ei de naștere

De ziua ei, Dora și-a dorit să-i aibă aproape pe cei dragi, dar mai ales familia. Nici în privința cadoului nu a fost pretențioasă. Le-a spus părinților ei că nu vrea nimic special, dar totodată că ar vrea să strângă bani pentru un nou telefon.


Am făcut petrecere acasă doar ea, noi și cei mai apropiați colegi. Am mai organizat împreună pe 4, 5, 6 și azi, 7 noiembrie, întâlniri cu oameni dragi ei care să o facă fericită.

Petrecerea timpului alături de cei dragi este cel mai important lucru. Ne dorim să fie fericită. Nu și-a dorit un cadou anume. Ce vrem noi. Dar, dacă se poate, ceva bani pentru un telefon nou‘, a mai povestit Monica Davidescu.


Ce vrea să facă în viitor Dora

Deși abia a împlinit vârsta de 12 ani, Dora se gândește destul de serios la viitorul ei. Când își privește părinții este mândră de meseriile lor frumoase, astfel că și ea vrea un loc de muncă pe măsură. Nu, nu le-a mărturisit dacă o să le calce pe urme, dar cert este că muncește să fie printre cei mai buni și se implică cât de mult poate.

Întotdeauna o tratăm ca pe un adult care poate avea păreri bune. Participă activ la multe ședințe de lucru în organizarea Companiei (proiectul de care se ocupă Monica Dividescu și Aurelian Temișan, n. red.) și este extrem de prezentă cu idei bune. Nu o grăbim să ne spună ce vrea sa facă în viață. Încă se caută. Încă se descoperă‘, a mai spus soția lui Aurelian Temișan.

Sursă foto: Facebook / Instagram