Cum își educă Ilinca Vandici fiul pentru a-și găsi, mai târziu, soția perfectă: "Nu e marioneta mea"

 Dumba Gabriela
.

Ilinca Vandici este o mamă modernă și spune că educația unui copil începe de acasă pentru că acesta învață prim imitație și preia în comportamentul său ceea ce vede la părinți. Vedeta Kanal D nu este de acord cu mamele care taie aripile copilului și îi impun stilul lor de viață pentru că, spune ea, „fiul meu nu este marioneta mea”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici a fost invitata Oanei Radu și a lui Octav Guran în emisiunea online „Detectorul de minciuni', de pe canulul de Youtube theXclusive, acolo unde prezentatoarea TV a făcut mai multe dezvăluiri picante. Ilinca a vorbit și despre educația pe care i-o dă fiului ei, din dorința de a-și găsi, mai târziu, soția perfectă.

14-vedete-3-col-vandici-bun-114-vedete-3-col-vandici-bun-1

Cum își educă Ilinca Vandici fiul

Ilinca Vandici spune că nu se va băga niciodată și nu-i va impune lui Zian să-și aleagă o fată pe care o vrea ea. Ba mai mult, prezentatoarea deja îl pregătește pe fiul ei pentru viață și pentru a-și lua singur propriile decizii.

„Încerc de acum să-l cresc astfel încât el să aibă o evoluție foarte sănătoasă, să fie sigur pe ceea ce își dorește.

Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților. El va face ceea ce are în casă sau cu ce e obișnuit și cu ce a crescut. Drept urmare, eu încerc să-i dau o educație sau să-l formez astfel încât el să poată lua deciziile în viață.

Foarte important, nici în ceea ce privește cariera pe care urmează să o aibă, nici în ceea ce privește viața lui personală, eu nu am ce să caut acolo. Copilul meu are și el personalitate, e și el cineva sau ce, e marioneta mea? Exclus, nu d-aia l-am făcut.

Vreau să fie capabil să-și ia propriile decizii. Ok, dacă greșește… și eu greșesc și eu am greșit și el are dreptul să greșească. Nu vreau să iau eu decizii pentru el. Nu vreau săi spun: „Asta e bună, asta nu e bună'. În urma căror criterii? Ale mele? De ce trebuie să-i impun criteriile mele?', a explicat Ilinca Vandici la emisiunea online „Detectorul de minciuni'.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică la Monte Carlo.Cum au fost surprinși

Citește și: Robert Turcescu se întoarce în televiziune.Ce emisiune va prezenta

Citește și: În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano:„Amândoi facem tot ce ține de noi ca să…

Ce femeie nu și-ar dori Ilinca Vandici lângă fiul ei

Ilinca Vandici spune că se va conforma oricărui scenariu și va interveni doar când fiul ei îi va cere părerea.

„Aș fi foarte drăguță, m-aș comporta frumos și l-aș lăsa pe el să tragă concluziile. Dacă el îmi va cere părerea sinceră, așa cum este și acum relația noastră, una sinceră și deschisă, atunci îi voi spune părerea mea.(…)

(n.r. ce femeie nu și-ar dori lângă Zian) Poate o femeie care să nu aibă nicio perspectivă, o femeie care să nu-l ajute să se ridice, care să nu fie harnică.

Văd cât e lucrul asta de important între mine și Andrei. El mă susține pe mine mult, eu îl susțin pe el, ne ridicăm reciproc, ne ajutăm atunci când e cazul. Tragem amândoi în aceeași direcție. Mi se pare că dacă nu ai asta, nu ai nimic. Genul ăsta nu mi-aș dori să aleagă Zian', i s-a confesat prezentatoarea TV Oanei Radu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton