”Copilul mă respingea, nu mă mai recunoștea”. Ecaterina Ladin, alias Dalida, a făcut sacrificii imense pentru carieră

 Calin Maria Bianca
.

Ecaterina Ladin, alias Dalida, a făcut sacrificii imense pentru carieră. Cu toții o știm după numeroasele prestații din serialul 'Las Fierbinți'. Mereu a apărut cu zâmbetul pe buze și și-a jucat rolul excepțional, însă nimeni nu știa ce se ascunde în spatele acestor scene. Ecaterina Ladin a fost nevoită să facă sacrificii uriașe pentru a ajunge în punctul în care este astăzi. Iată prin ce a trecut și ce a putut să îndure!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ecaterina Ladin, cunoscută sub numele de 'Dalida' din 'Las fierbinți' a fost supusă la multe teste de-a lungul vieții. O perioadă bună de timp era în dubii dacă să aleagă să stea acasă cu copiii sau să își continue cariera. Susținută de soțul ei în tot acest timp, dar cu inima distrusă de durere, a reușit să facă fața la tot.

ecaterina-ladinecaterina-ladin

Ecaterina Ladin a luat prin suprindere pe toată lumea cu apariția ei în musicalul „Mamma Mia!'. În urmă cu 4 ani, puțini știau că Dalida din serialul „Las Fierbinți' are o voce de aur. A făcut față cu brio premierei, însă a povestit că repunerea în scenă a spectacolului, după 3 ani de pauză, a adus-o în pragul de a renunța.

Citește și: Cum se înțelege Ecaterina Ladin, alias Dalida, cu vecinii din Fierbinți:„Când intru în magazin, toată lumea se dă la o parte'

Citește și: De ce și-a luat Ecaterina Ladin, alias Dalida, casă în Fierbinți:”Soacra mea…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Mihai Bendeac în tinerețe:„Semeni cu Leonardo DiCaprio'

Citește și: Kira Hagi joacă în serialul Lia, de la Antena 1.Ce rol are

Ecaterina Ladin, alias Dalida, a făcut sacrificii imense pentru carieră

Revenirea în spectacolul 'Mamma Mia' a fost una destul de grea pentru mulți dintre actori, însă mai ales pentru Ecaterina Ladin. Între timp, aceasta a făcut și cel de al doilea copil, astfel că s-a sincronizat destul de greu. În timp ce făcea repetițiile, filma și pentru 'Las Fierbinți' și se organiza destul de greu cu timpul, plecând de acasă 'cu noaptea-n cap' și ajungând la miezul nopții.

„E prima parte, e spectacolul acela pe care l-am montat. Am început deja repetițiile, dar nu am avut timp să anunț pe site-urile de socializare pentru că mi s-a bușit telefonul. De aceea, două luni de zile nu am putut să postez nimic. Acum este în service, îl iau peste câteva zile și să vezi acum numai postări în fiecare zi. Dar da, am început repetițiile la Mamma Mia.

Și eu am făcut un copil între timp. Sunt copiii Mamma Mia! Când am făcut o pauză, repejor am trântit unul că știam că o să revenim și să nu o să mai am timp. A revenit și Flavia în spectacol, cum să nu. Am avut o întâlnire cu toată distribuția. Se făcuse ora 00:00, ne dădeau afară din restaurant și noi nu reușisem să vorbim între noi, să ne povestim tot. Pentru că în momentul de față facem repetiții separat, adică baletul într-o parte, actorii în altă parte, nu prea ne mai întâlnim, dar la începutul lui decembrie o să fie toată gașca. Abia aștept', a mai povestit Ecaterina Ladin pentru Ego.ro.

Ecaterina Ladin: 'Copilul mă respingea că nu mă mai recunoștea'

Asta nu este tot însă. Nu doar că i-a fost greu să se reacomodeze și simțea foarte tare oboseala, ci a trecut prin momente greu de imaginat. Fiindcă mai tot timpul a fost plecată de acasă, copilul ajungea să nu o mai cunoască și să o respingă, ceea ce îi provoca o durere imensă.

La montatul spectacolului așa a fost: filmam la Fierbinți, mă trezeam la 5:00 și de acolo, cum terminam, în mașină și fuga la repetiție. Când aveam o zi liberă de filmare eram toată ziua aia la repetiții. Să recuperez ce am pierdut în zilele în care nu am fost. Două luni de zile am avut cantonament. Copilul mă respingea că nu mă mai recunoștea. Nu mai știa cine sunt când veneam acasă.', a mai declarat Ecaterina Ladin.

Ecaterina Ladin, susținută de soț la orice pas

Deși a traversat momente grele la care nimeni nu se gândea, Ecaterina Ladin nu a renunțat. În spate l-a avut pe soțul ei, care a susținut-o neîncetat. Ba mai mult decât atât, a luat treburile casnice și grija copiilor pe seama sa, doar pentru ca ea să nu renunțe la cariera ei.

„Noi avem pe cineva care ne ajută tot timpul, o doamnă, de când Marcu avea un an și jumătate, dar doamna aceea nu poate să doarmă la noi, stă și ea câteva ore, mai vine mai pleacă. Tot Laurențiu, soțul meu, este în spatele meu, primul și cel mai înfocat susținător. El e ajutorul meu. Dar și Marcu, băiatul mai mare. El este ajutorul meu cu celălalt băiețel. Câtedată îmi zică că ce bine că i-am făcut la o distanță atât de mare că am ajutor în casă.

(…) Nu cred că a fost gelos sau poate nu mi-a arătat, sau poate nu a zis, dar am încercat să acordăm atenție amândurora. Aceeași atenție. Ăsta mic e mai gelos pe ăsta mare. Îl mai și supără. Îi țin în brațe pe amândoi că pentru mine nu contează că unul are 7 ani și unul 2 ani. Amândoi sunt la fel pentru mine, sunt bebelușii mei, îi pup. Cel mic nu înțelege de ce trebuie să-l țin și pe cel mare în brațe. Cumva gelozia este în partea cealaltă. Dar în schimb se înțeleg. Marcu este înțelept, răbdător și înțelegător', a mărturisit Ecaterina Ladin pentru EGO.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton