Ea este femeia cu cei mai mulţi copii din România! Are 42 de ani şi 20 de copii: „E minunat, suntem o familie unită!”

 Dumba Gabriela
.

Poate părea incredibil să ai 20 de copii şi doar 42 de ani, însă este cât se poate de adevărat şi se întâmplă în România! Georgiana Văcaru, din comuna argeşeană Stoeneşti, este mamă-eroină, femeia cu cei mai mulţi copii din România şi dacă una li se pare complicat să crească şi doi copii, Georgiana spune că este minunat să ai 20 de copii şi nu este atât de greu pe cât pare.

O-mămică-din-Argeș-a-născut-20-de-copii-696×392O-mămică-din-Argeș-a-născut-20-de-copii-696×392

Recent, Georgiana Văcaru a născut cel de-al 20-lea copil. Astfel, femeia de 42 de ani din Argeş este şi tânără mămică, şi soacră în acelaşi timp. Cel mai mare dintre copii, un băiat de 23 de ani,  s-a căsătorit, în timp ce ceilalţi 19 locuiesc cu părinţii.

„Toţi cei 20 de copii sunt sănătoşi şi asta mă bucură cel mai mult. E ceva minunat să fiu mamă a 20 de copii, ei mă ajută, suntem o familie foarte unită. Cel mai mare este băiatul care este şi căsătorit, Mihai – George, el este plecat la casa lui, ceilalţi copii Iosif, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emil, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Matei, Tania, Filip şi Sofia Nataşa.

Copiii se ajută mult între ei. Şi la teme şi în gospodărie şi la bucătărie. Mă ajută mult şi soţul meu cu creşterea copiilor şi cu treburile casei. Noi avem alocaţiile pentru copii, şi mai pleacă soţul la muncă în peste hotare primăvara şi toamna câte o lună sau două', a declarat Georgiana Văcaru, potrivit Adevărul.

Copiii – 12 băieţi şi 8 fete – dorm în paturi suprapuse, iar venitul familiei îl reprezintă alocaţiile copiilor, iar tatăl pleacă de două ori pe an, la muncă în străinătate, primăvara şi toamna, lucrând o lună, două, ca să mai câștige bani.

Cei doi soţi nu au de gând să se oprească aici şi „dacă Dumnezeu mai dă”, sunt dispuşi să mai aibă şi alţi copii.

foto: realitateadearges.net

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton