Ea este femeia cu care Salman Khan a vrut să se însoare, înainte să apară Iulia Vântur în peisaj! Cine s-a opus căsătoriei actorului cu Miss India

.

Salman Khan este unul dintre cei mai râvniți bărbați din India și are în palmares relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, doar că nu toți părinții au avut curaj să-i dea mâna fetelor lor. În mod clar, tatăl actriței Juhi Chawla, Miss India în 1984 nu și l-a dorit pe Salman Khan ginere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Salman Khan se află de mulți ani într-o relație cu Iulia Vântur, însă nici vorbă de căsătorie până acum și fanii cuplului nu înțeleg ce anume îi împiedică să facă pasul cel mare.


În urmă cu mulți ani, când probabil Salman nici nu știa de existența Iuliei Vântur, starul indian s-a iubit cu frumoasa Juhi Chawla. Formau unul dintre cele mai frumoase și de invidiat cupluri din cinematografie și toată lumea credea că se vor căsători. Însă nu a fost să fie, iar cel care s-a opus a fost tatăl lui Juhi. Probabil la curent cu istoria de mare cuceritor al tânărului, pe atunci, Salman Khan, „tata socru' s-a opus căsătoriei.


„Este adorabilă, foarte drăguță! L-am întrebat pe tatăl ei dacă ne lasă să ne căsătorim și nu a fost de acord', a fi spus Salman Khan într-o emisiune TV, în urmă cu câțiva ani.

Actrița, care în 1984 a fost Miss India, a refuzat tot timpul să joace în filme alături de Salman Khan, acest lucru fiind pus pe seama speculațiilor legate de relația lor care s-a terminat înainte de căsătorie.


Însă, la un moment dat, aceasta a acceptat un rol într-un film în care juca și Salman și, ca o coincidență, au filmat împreună chiar o scenă de nuntă.


Juhi Chawla are 52 de ani acum, este căsătorită, din 1995, cu un om de afaceri și au împreună doi copii, o fată de 19 ani și un băiat de 17 ani.

La rândul său, Salman Khan așteaptă o femeie curajoasă, care să-l ceară ea pe el și a recunoscut că nu a primit până acum nicio cerere în căsătorie. „Mă simt trist că nu am fost abordat până acum. Nu mi s-a întâmplat niciodată, pentru că nici nu iau cina la lumina lumânărilor’, a spus acesta în urmă cu ceva timp.


Ce spune Iulia Vântur despre nunta cu Salman Khan

„Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri.

La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri’, a mai spus Iulia Vântur.