Ea e Suzan Lazăr, bomba sexy care câștigă 9.000 de euro doar din Instagram! Românca vrea să pozeze în Playboy și să devină învățătoare

.

Suzan Lazăr, o tânără româncă stabilită în Elveția, a descoperit cheia succesului pe Instagram – postările provocatoare în ținute sumare, care-i aduc aproape 10.000 de euro lunar!

E adevărat, pe Instagram sunt mii de conturi ale unor doamne și domnișoare care se străduiesc să se facă remarcate, iar pentru asta nu mai lasă nimic ascuns vederii, însă Suzan Lazăr, o româncă în vârstă de 23 de ani, a avut mai mult succes decât multe dintre competitoarele sale. Asta și poate și datorită faptului că se mândrește cu un trup cu forme extrem de voluptuoase, cu un chip plăcut și, nu în ultimul rând, nu-i lipsesc nici capacitățile intelectuale.


Și la catedră, și în Playboy

Conform publicației 20Minuten, tânăra româncă locuiește în Basel, este studentă la Pedagogie și, în paralel, visează să devină vedetă Playboy. Totul a încpeut cu opt ani în urmă, când Suzan Lazăr și-a făcut debutul pe Instagram, inițial cu fotografii din vacanță. Ulterior, tânăra s-a orientat și spre alt gen de postări, legate de nutriție și fitness, însă cele peste 300.000 de urmăritori de pe contul ei de socializare au fost cu siguranță atrași de fotografiile ei super sexy.


În timp, au apărut, evident, și contractele, Suzan postând pentru branduri ca Adidas, Nike ori Yves Saint Laurent, uneori o singură postare aducându-i 2.000 de euro. Astfel, conform sursei citate, Suzan câștigă, în lunile fructuoase, aproape 10.000 de euro pe lună, iar în perioadele mai slabe, în jur de 2.000 de euro, sume la care mulți dintre noi nici nu putem visa.

În paralel, Suzan Lazăr este studentă la Pedagogie și urmează să devină învățătoare, dar asta nu o oprește să viseze la o apariție în Playboy, oricât de incongruente ar părea cele două ocupații.


Operații estetice, încă de la 16 ani

Chiar dacă a fost înzestrată de la natură cu un trup armonios, Suzan nu a rezistat tentației de a-i aduce câteva îmbunătățiri, vizibile, de altfel, în zona sânilor și a buzelor. Faimoasa influenceriță recunoaște, de altfel, că a apelat la operații estetice încă de la vârsta de 16 ani! Prima oară și-a operat nasul, apoi și-a mărit bustul, pentru ca, în cele din urmă, să intervină în zona feței.


„Buzele mele nu erau simetrice. Când râdeam, una era mai sus decât cealaltă', a recunoscut ea. „Eu am vrut să arăt altfel de când eram foarte tânără. E regretabil unde se ajunge. Între timp, toți influencerii ajung să arate la fel', a conchis tânăra. Iar aici chiar nu o putem contrazice… La noi, zona showbizului a ajuns să abunde de doamne și domnișoare cu sâni supradimensionați, buze uriașe și posterioare brazilian butt, gen Kim Kardashian…

Foto: Instagram