E oficial! Elena Udrea a confirmat: va avea fetiță!

 Dana Enache
.

Emoții mari, pentru Elena Udrea. Ieri, vedeta și iubitul ei au aflat sexul copilului și au lăcrimat de fericire când medicul le-a spus că vor avea fetiță. Informația a fost confirmată special pentru VIVA!

A avut o sarcină cu mari probleme, dar lucrurile încep să revină pe un făgaș normal, pentru Elena Udrea. Aflată în Costa Rica, de la sfârșitul lunii februarie, vedeta a anunțat că are sarcină gemelară, însă, luna trecută a trecut printr-un moment crunt, când unul dintre bebeluși nu a mai supraviețuit. Însă, Elena Udrea nu și-a pierdut speranța și bine a făcut, întrucât dă semne că se simte din ce în ce mai bine și că sarcina are toate șansele să ajungă la bun sfârșit, fără probleme majore. Așa se face că, la ultimul consult medical, care a avut loc chiar ieri, a aflat că are fetiță. În mod ciudat, întrucât a crezut, încă de la început, că este însărcinată cu băieți: „Da, este adevărat, vo avea fetiță”, a confirmat Elena Udrea, în exclusivitate pentru VIVA!

 

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton