E oficial: Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au împăcat! Mesajul care a pus fanii pe jar: „Trecut, prezent și viitor”

 Dumba Gabriela
.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua sunt mai ceva ca-n telenovele! Cei doi artiști de muzică de petrecere au devenit foarte populari datorită relației lor tumultoase. S-au iubit cu patimă și s-au căsătorit, apoi s-au despărțit cu cântec, dar fără să divorțeze. Fanii s-au tot întrebat de-a lungul timpului dacă sunt sau nu, din nou, împreună și iată că minunea s-a întâmplat: Culiță și Carmen sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și au decis să dea o nouă șansă căsniciei lor!

Culiță Sterp și Carmen de la SăciuaCuliță Sterp și Carmen de la Săciua

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost împreună la nunta uneia dintre surorile artistului, Ileana. Până în această zi de sărbătoare, au postat poze, și-au transmis mesaje pe rețelele de socializare, dar nimic oficial. Acum, Culiță Sterp a confirmat, practic, printr-un mesaj, tot ce au dedus admiratorii în ultimele zile.

„Și da! Prima poză împreună! Trecut, prezent și viitor', a scris Culiță Sterp în dreptul fotografiei, preluate de Spynews, înainte ca acesta să o șteargă.

De altfel, Carmen spunea, în urmă cu ceva timp, că este hotărâtă să-i mai dea o nouă șansă celui care îi este, încă, soț în acte.

„Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă', a spus Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton