E oficial! Bradley Cooper si Irina Shayk au o relaţie

 Florentina Liutic
.

Ceea ce parea iniţial un zvon s-a confirmat: actorul Bradley Cooper şi top modelul Irina Shayk sunt la începutul unei poveşti de dragoste.

 

Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi de fotografii revistei iHola ieşind dintr-un teatru de pe Broadway în timp ce se sărutau cu pasiune.

 

Se pare că au participat la Balul corespondenţilor acreditaţi la Casa Albă, iar la MET Gala 2015 au rămas discreţi. Şi-au dat frâu liber sentimentelor la petrecerea after gală organizată de Rihanna.

 

Bradley Cooper si Irina Shayk au pus punct, nu de foarte mult timp, unor relaţii. Astfel, Irina s-a despărţit de fotbalistul Cristiano Ronaldo după 5 ani petrecuţi împreună din cauza infidelităţii lui Cristiano.

 

La începutul acestui an, Bradley Cooper punea punct relaţiei cu top modelul Suki Watherhouse devenită actriţă. Se pare că Bradley a fost nemulţumit de faptul că tânăra de 23 de ani nu îl susţinea prea mult în cariera sa, actorul jucând pe Broadway în piesa „Elephant Man'.

 

Iată că cei doi nu au rezista prea mult singuri şi s-au găsit într-un moment cum nu se poate mai potrivit.

 

Foto: Hepta

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton