E infidel și în viața reală, nu doar în filmul "The Affair". Dominic West și Lily James, fotografiați sărutându-se pe străzile din Roma. Cum a reacționat soția actorului

.

Dominic West și Lily James au fost surprinși sărutându-se pe străzile din Roma. Actorul din filmul The Affair și actrița din Mamma Mia au petrecut o vacanță romantică în Italia, fără să țină cont că el este însurat, iar soția lui ar putea afla că are o aventură extraconjugală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, actorul Dominic West (50 de ani) și actrița Lily James (31 de ani) au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre pe străzile din Roma. Dominic a jucat alături de actrițe frumoase întotdeauna și, deși este căsătorit de zece ani cu Catherine FitzGerald și au împreună patru copii, iată că idilele din filmele sale continuă și în realitate.


Dominic și Lily sunt colegi pe platourile de filmare pentru filmul The Pursuit of Love și au dus în realitate scenariul din film. Cei doi amorezi au fost surprinși în Roma luând prânzul împreună, plimbându-se cu scuterul și sărutându-se în plină stradă.


După apariția imaginilor în presa internațională, a venit și reacția soției lui Dominic West. Catherine FitzGerald, s-a declarat ‘șocată, devastată, cu inima frântă’, pentru că nu se aștepta la așa ceva și credea că mariajul lor este în regulă. 

O prietenă a lui Catherine, care s-a dus să o consoleze în casa acesteia de lângă Chippenham, Wiltshire, a declarat pentru Daily Mail că, după ce aceasta a văzut fotografiile, a fost ‘devastată’ pentru că ea credea că ‘sunt bine împreună’ și de bucură de o ‘căsnicie fericită’, potrivit perfecte.ro


„Catherine a încercat să vorbească cu Dominic, dar acesta nu îi răspunde la telefon. Este complet șocată pentru că nu știa că s-a întâmplat ceva între ei. Erau foarte bine împreună, chestia asta a venit din senin’, a declarat sursa menționată. 

Dominic West și Catherine au patru copii împreună: Dora (13 ani), Senan (12 ani), Francis (11 ani) și Christabel (7 ani). 


O zi mai tâziu, Dominic și soția lui au pozat în familia perfectă

La nici 24 de ore de la apariția imaginilor, actorul Dominic West a pozat pentru reporteri și fotografi alături de soția lui, Catherine FitzGerald, în fața casei lor din Marea Britanie. Cuplul a lăsat impresia că nimic nu s-ar fi întâmplat, iar cei doi soți s-au și sărutat, asigurându-se că fotografii au ocazia să imortalizeze momentul.

Cei doi au declarat reporterilor că „Mariajul nostru este puternic și suntem cu siguranță împreună’. Pe lângă această declarație, cei doi au și înmânat un bilet, scris de mână și semnat de amandoi pe care este scris același lucru: „Mariajul nostru este puternic și suntem cu siguranță împreună. Vă mulțumim’, citează elle.ro.


Citeste si: O moldoveancă a apărut goală în serialul Emily in Paris. Mesajul transmis de ea: ‘Fetelor, mergeți la școală, altfel veți ajunge ca mine’

Reporterii prezenți la fața locului au ținut însă să precizeze că au observat un lucru la cei doi pe toata durata întâlnirii cu presa: Dominic West nu purta verighetă, iar soția lui și-a ținut mereu mâinile în buzunare.

În ceea ce o privește pe Lily James, în urmă cu câteva luni au apărut mai multe informații potrivit cărora aceasta ar avea o relație cu actorul Chris Evans, alături de care a fost văzută în numeroase dăți în Londra.


Citeste si: Andreea Antonescu, în război cu George Burcea la Ferma! Declarații tăioase: „Este doar fostul soț al Andreei Bălan'