Dwayne “The Rock” Johnson, în ipostaze amuzante. În filme face legea, acasă fiicele lui sunt șefele!

 Oana Pantazi
.

Dwayne The Rock' Johnson este unul dintre cei mai puternici și mai sexy bărbați ai planetei și milioane de femei suspină după el. Actorul este însă vrăjit doar de fetițele lui, cărora li se supune fără să crâcnească. Iată câteva ipostaze amuzante, care, cu siguranță, vă vor face ziua mai frumoasă!

 

O fi el Dwayne The Rock' Johnson (46) cel mai mare și cel mai tare pe platourile de filmare, însă când este în intimitatea căminului propriu, actorul se schimbă radical. Explicația este una singură, Dwayne este tată nu de fată, ci de fete, iar când vine vorba despre prințesele lui actorul face toate concesiile din lume. E greu de crezut că un asemenea pachet de mușchi, care te face să te intimidezi doar dacă te privește, în intimitatea căminului propriu e o cu totul altă persoană. Cu toate acestea, Dwayne The Rock' Johnson este mai priceput decât o dădacă profesionistă, dar și mai permisiv…

 

Dwayne The Rock' Johnson, cel mai cel tată de fete!

Pe 23 aprilie, în aceeași zi în care a venit pe lume și fiul Ducesei de Cambridge și al Prințului William, peste Ocean, s-a mărit și familia regelui filmelor de acțiune, Dwayne The Rock’ Johnson, care a devenit tată de fată, partenera lui, cântăreața Lauren Hashian (34 de ani) dăruindu-i actorului al treilea copil. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Jasmine (2 ani), o superbă fetiță mulatră, cu niște ochi de un albastru incredibil. Cu această ocazie, Dwayne a devenit tată de fată pentru a treia oară, deoarece actorul mai are o fiică – Simone Alexandra, în vârstă de 16 ani, provenită din căsătoria cu Dany Garcia. Spre bucuria, dar și spre amuzamentul milioanelor de fani, Dwayne The Rock' Johnson postează pe Instagram mai mereu fotografii în care el și fiicele sale apar în ipostaze amuzante. Fără doar și poate, actorul este cele mai cel tată de fete, mai ales că nu le refuză copiilor săi nicio prostioară, ba chiar se țin împreună de năzbâtii…

 

Orice pentru fericirea fiicelor sale!

Cea mai recentă poză a actorului alături de fiica sa Jasmine a devenit în scurt timp virală. Mai mult comentariul pe care Dwayne The Rock' Johnson l-a pus la postare a făcut deliciul tuturor: „Iubito, vino aici și dă-i lui tati un pupic, trebuie să plece la muncă!' – a scris actorul, în timp ce poza îi înfățișează pe el așteptând răbdător ca Jasmine să-i picteze fața cu vopsea galbenă, verde și purpurie… Asta este însă nimic pe lângă manichiura pe care i-a făcut-o tot Jasmine mai demult, cu markerul permanent, dar asta va trebui să vedeți cu propriii ochi în galeria foto pe care v-am pregătit-o!

Dwayne The Rock' Johnson și femeile din viața lui.Dwayne The Rock' Johnson și femeile din viața lui.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton