După zvonurile despre divorț, Reghe îi face dedicații lăutărești soției sale, dar și cadouri de sute de mii de euro!

 Oana Pantazi
.

După episodul „Alexa” și zvonurile de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iată că soțul sexy-impresarei infirmă toate speculațiile prin gesturile pe care le face pentru soția lui. Recent, Reghe i-a făcut Anamariei dedicații pe muzică lăutărească și, mai mult, i-a oferit și un ceas extrem de scump.

La scurt timp după ce a explodat în presă scandalul Alexa – filmarea în care Anamaria Prodan i-a tras un croșeu de dreapta lui Dan Alexa -, ce a dus la concluzia că între sexy-impresară și antrenor există mai mult decât o relație profesională, iată că lucururile stau cum nu se poate mai bine între Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Conform cancan.ro, recent, cei doi au petrecut o seară agreabilă, alături de prieteni, într-un local de cinci stele, iar Laurențiu Reghecampf și-a surprins soția cu o dedicație muzicală. În scurt timp, celebrul antrenor a și cântat la microfon refrenul unei manele celebre – 'Pe tine, jur, iubire, te iubesc de mor!' , pentru la fel de celebra lui consoartă.

Un ceas de 180.000 de euro!

Acum ceva timp, Anamaria Prodan declara pentru VIVA!: „Voi credeţi că, dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!’. Asta sunt eu!”. 

Dovada că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat se află chiar pe mâna impresarei, care le-a arătat tuturor inelul de logodnă și verigheta, dar și cadoul de divorț, un ceas în valoare de aproximativ 180.000 de euro, pe care l-a primit recent de la soțul ei, scrie spynews.ro. Și, trebuie să recunoaștem, o dovadă mai bună că lucrurile merg bine în cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf nici că se putea!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf infirmă zvonurile despre divorț.Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf infirmă zvonurile despre divorț.

Foto: Instagram, captură video 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton