După ce a șocat la VIVA! Party, Anamaria Prodan a făcut o declarație surprinzătoare: "În 20 de ani, o să fiu ceva mai dezbrăcată"

.

VIVA! Party 2019, cel mai așteptat eveniment al anului s-a încheiat, dar ecourile sale nu s-au stins nici acum. Printre zecile de vedeta care au făcut senzație pe covorul roșu se numără și Anamaria Prodan, numită pe bună dreptate și Sexy impresara. După ce s-a afișat într-o ținută ce nu lăsa loc imaginației, Anamaria a făcut o declarație surprinzătoare…

Încă din prima clipă, Anamaria Prodan a atras toate privirile la VIVA! Party. Vedeta a purtat o creație Cristina Săvulescu, ce lăsa aproape totul la vedere și care, trebuie să recunoaștem, îi flata silueta tonificată. Anamaria ne-a povestit că a slăbit deoarece și-a dorit foarte mult să recapete formele care au consacrat-o și, după câte am putut constata cu toții, a reușit.


Nici Anamaria nu a scăpat de exercițiul de imaginație, dar nici de rememberingul la care le-am provocat pe toate vedetele noastre, dat fiind că leitmotivul serii a fost 20 de ani, aceasta fiind vârsta revistei noastre. „Eu mi-am trăit fiecare clipă ca și când ar fi fost ultima. Înainte era la fel, mai puțin lumea. Noi știam să ne distrăm mai bine față de cei de acum', ne-a declarat Anamaria. Când am întrebat-o cum se vede peste 20 de ani, Anamaria a glumit: „Păi acum sunt îmbrăcată. Peste 20 de ani, o să fiu ceva mai dezbrăcată…'.


Petrecerea noastră aniversară grandioasă nu ar fi fost posibilă fără „ingredientele' esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora și Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.