După ce a pierdut custodia copiilor, Kelly Rutherford s-a destăinuit pentru Elle România

 Florentina Liutic
.

Actriţa Kelly Rutherford a vorbit despre pierderea custodiei celor doi copii ai ei în ediţia de ianuarie a revistei Elle România.

 

elle1

 

Actriţa din „Gossip Girl' a dus o luptă dură, pe parcursul a 6 ani ani, pentru ca Hermes şi Helena să trăiască alaturi de ea, în America. Vara trecută, copiii s-au aflat alături de mama lor, însă în luna decembrie un judecator a hotărât ca Hermes şi Helena să rămână la Monaco, în grija tatălui lor, un om de afaceri căruia nu îi mai este permisă intrarea în Statele Unite.

 

La 47 de ani, „Kelly se lupta sa ramana constructivă, creativă şi cu picioarele pe pământ. Şi reuşeşte', scrie Ioana Ulmeanu pentru Elle România.

 

kell

 

Tot ce îşi doreşte actriţa acum este ca micuţii ei despre care spune că sunt generoşi şi amuzanţi să fie fericiţi, să ştie că sunt iubiţi şi să afle adevărul.

 

„Ştiu că dacă îmi voi găsi liniştea interioară, ei vor beneficia de asta', a mărturisit Kelly care speră că povestea ei va trezi conştiinţe, iar din toată această istorie va ieşi şi ceva bun.

 

Foto: Elle

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton