După ani de scandaluri la TV și acuzații monstruoase, familia Geambașu a plecat în vacanță cu nepotul: "Clipe de fericire, de normalitate..."

.

Pare incredibil, dar este adevărat! După ani de zile în care scandalurile din familia lor au ținut prima pagină a tabloidelor, cu acuzații extrem de grave, ce păreau ireparabile, iată că familia Geambașu s-a împăcat și chiar petrece vacanțele împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Călin Geambașu (43 de ani) a uitat certurile cu părinții săi, dar și pe cele cu Angelica, mama fiului său, de dragul nepotului, susține familia Geambașu. Cu Petre Geambașu (76 de ani), tatăl său, s-au purtat cele mai dure discuții în public, iar pe mama lui, pe care Călin o numea CO2, a apărut în presă că a bătut-o crunt. Nimeni n-a crezut că va mai fi pace în familia Geambașu, dar iată că supriza este totală: au fost chiar în vacanță cu toții.


Călin a publicat un mesaj pe rețelele sociale, în care a povestit ce s-a întâmplat la sfârșitul verii, anunțând marea împăcare cu toată familia.

„Ce mică-i vacanța mare…! DaviN, Angelica și cu mine ne-am bucurat săptămâni la rând de momentele frumoase pe care ni le-au oferit locurile pe unde am mers, fiind totuși precauți și în deplină siguranță sanitară, evitând aglomerațiile. Vacanța asta, DaviN a avut parte de clipe de fericire, de normalitate, de viață de familie așa cum o știe el și așa cum a beneficiat dintotdeauna', a scris Călin Geambașu.


Petre Geambașu s-a împăcat la finele anului trecut și cu tatăl său, iar alături de acesta, dar și de fiul lui, DaviN, a cântat în emisiunea lui Fuego, de la TVR2.

„Mielul parşiv, un bunic narcisist’

În urmă cu fix un an, se aprinsese iarăși scandalul între Călin și Petre Geambașu, dar și între solist și fosta soție.


„Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, „maestre’, te-a lovit Alzheimer-ul?


Nu mai știi unde e şcoala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv… Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil, a scris Călin Geambașu pe Facebook în septembrie 2019.

De ura lui Călin Geambaşu nu a scăpat nici fosta logodnică, Angelica Cadar, mama fiului său.

„DaviN a pornit și în clasa a IV-a fără vreo îmbrățișare din partea mămicii lui, frumoasa Angelica Cadar, care își continuă terapiile în tratarea psihicului uman, locuind alături de mama ei sectantă în casa unei prietene plecată în străinătate’, a scris Călin Geambaşu pe Facebook.


foto: Facebook Călin Geambașu

Citește și:

Conflict deschis între Călin Geambașu și mama copilului său: „Au fost şi agresiuni din partea lui!'

Călin Geambașu e hotărât să renunțe la numele de familie și la avere! Ce nu s-a spus în celebrul scandal tată-fiu, la Oana punct Roman