Ducii de Sussex încalcă tradiția! Meghan Markle și Prințul Harry nu vor arăta mulțimii bebelușul după naștere

.

Spre deosebire de Kate Middleton, care a făcut tradiționala poză cu bebelușul, din fața spitalului, la scurt timp după naștere, se pare că Meghan Markle și Prințul Harry își vor priva fanii de bucuria de a le vedea nou-născutul. Cel puțin așa susține unul dintre cei mai reputați fotografi regali…


În mod tradițional, atunci când vine pe lume un bebeluș regal, mai întâi este făcut anunțul nașterii, apoi apar toate detaliile – sex, greutate și starea de sănătate, urmate de apariția cuplului regal în fața spitalului, alături de nou-născut, care este prezentat mulțimii. Conform fotografului regal Tim Rooke (Shutterstock), cel care i-a imortalizat pe toți cei trei copii ai lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, la scurt timp după naștere, în fața aripii Lindo a Spitalului St. Mary, din Londra, se pare că în cazul Ducilor de Sussex acest lucru nu se va întâmpla.


Nașterea bebelușului lui Meghan va fi un eveniment privat

Celebrul fotograf, obișnuit cu protocolul regal, este aproape sigur că Meghan Markle și Prințul Harry nu vor ieși în fața spitalului pentru a-și prezenta nou-născutul mulțimii. „Nu cred că se va întâmpla la fel în privința bebelușului Ducesei de Sussex. Cred că va fi un eveniment privat', a spus Rooke pentru Cosmopolitan. Fotograful mai spune că este convins de acest lucru din cauza lipsei de informații de la Palat. „În aceeași perioadă, când a fost vorba despre bebelușii lui Kate, primisem deja detaliile de la Palatul Kensington, dar până acum nu avem nicio informație. S-au mutat deja la Frogmore Cottage, deci de ce ar veni în vestul Londrei pentru nașterea bebelușului?', s-a întrebat acesta.


Ducesa de Cambridge i-a născut pe George, Charlotte și Louis la Spitalul St. Mary și au existat restricții în fața spitalului cu săptămâni înaintea fiecărei dintre cele trei nașteri. Probabil că nici la celălalt spital – Croydon University Hospital, aflat în sudul Londrei – unde s-a spus că ar naște Meghan nu este nicio mișcare, deoarece fotografii ar fi fost deja instalați acolo. În acest moment, pare să prindă tot mai mult contur zvonul că Meghan Markle va naște acasă, la fel ca Regina Elisabeata a II-a, asistată de personalul medical ales de ea.

Foto: Hepta