Meghan Markle a intrat oficial în concediu de maternitate. Când și unde va naște Ducesa de Sussex

Sarcina Dusesei de Sussex a intrat în linie dreaptă, momentul în care bebelușul regal va veni pe lume fiind foarte aproape. Aceasta deja a intrat în concediu de maternitate, iar staff-ul ei se pregătește pentru marele eveniment. Iată unde și când va naște Meghan Markle!

Meghan Markle are mai puțin de două luni până la naștere.

Meghan Markle are mai puțin de două luni până la naștere.

Palatul Buckingham a confirmat recent faptul că Ducesa de Sussex nu are niciun eveniment oficial programat în  restul lunii martie și în lunile aprilie și mai. Asta înseamnă că Meghan Markle va naște în câteva săptămâni, cel mai târziu la finele lunii aprilie, așa cum chiar ea a declarat, deci până la marele eveniment mai este mai puțin de o lună și jumătate. Până acum, Ducesa de Sussex și-a îndeplinit cu brio toate îndatoririle oficiale – ba chiar a zburat cu avionul în Maroc, în vizită oficială, și la New York, pentru baby shower, deși se spune că nu este indicat în ultimul trimestru de sarcină. Pe de altă parte sunt surse care spun că, dacă Meghan a urmat exemplul cumnatei sale, Kate Middleton, care a intrat în concediu maternal cu o lună înainte de a naște, e posibil ca Meghan Markle să nască puțin mai devreme, adică la mijlocul lunii aprilie.

Bebelușul regal se va naște la Londra

Și în ceea ce privește locul unde va naște Meghan Markle au intervenit niște schimbări. Dacă la început s-a zvonit că Ducesa de Sussex îl va aduce pe lume pe primul ei copil acasă, așa cum era pe vremuri regula în familia regală britanică – regulă ruptă de Prințesa Diana, care și-a născut ambii fii în spital – sau că va naște în apă sau prin metode mai speciale, cum ar fi hipnoza, în cele din urmă, în cele din urmă Ducii de Sussex s-au răzgândit.

Deși inițial cei doi au declarat public că bebelușul nu se va naște în aripa privată a Spitalului Lindo, la fel ca cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William, acum situația s-a schimbat. Cum Meghan și Harry își plănuiau să se mute pe domeniul Windsor înainte de nașterea copilului, era de așteptat ca micuțul să vină pe lume la Frimley Park Hospital. Iată însă că planurile s-au schimbat, de vreme ce  întregul personal al aripii private Lindo, din Spitalul St. Mary, Londra, a fost anunțat să nu-și ia concedii de odihnă în luna aprilie.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton