Ducesa de Cambridge a născut o fetiţă

 Florentina Liutic
.

Ȋn aceasta dimineaţa, la ora 8.34 (10.34, ora Romaniei), Ducesa de Cambridge (33 de ani) a adus pe lume o fetiţă care a cântărit 3,700 kg la naştere. Printul George devine astfel fratele mai mare, al treilea mostenitor al coroanei britanice avand din aceasta dimineata o surioara. 

 

 

St. Andrews 600th Anniversary Dinner

 

Atât bebeluşul cât şi Ducesa se simt foarte bine, a anunţat Palatul Kensigton, precizând că Prinţul William a fost alături de Kate.

 

Micuţa prinţesă născută în aripa privata Lindo Wing a spitalului St. Mary din Londra va fi a patra în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa Printii Charles, William si George.

 

La Londra, anunţul naşterii celui de-al doilea copil al Prinţului William şi al lui Kate Middleton a fost aşteptat cu mare nerăbdare. Si, asa cum multi au pariat, a fost fetita, iar cel mai vehiculat nume pe care micuta l-ar putea primi este Alice. Acum se asteapta comunicatul cuplului regal pentru a se cunoaste numele fetitei, iar anuntul ar putea veni in orice moment.

 

Si, la fel ca la prima nastere, este de asteptat ca William si Kate sa nu paraseasca maternitatea inainte de a o prezenta pe fetita lor lumii intregi.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton