Dramele neştiute ale lui JAMES BOND. Actorul Pierce Brosnan are inima frântă: fiica şi soţia i-au murit de cancer / Ce s-a ales de fiul lui este revoltător!

 Dumba Gabriela
.

Profesional, Pierce Brosnan (66 de ani) a fost pe cele mai înalte culmi ale succesului, însă dincolo de zâmbetul cuceritor al unuia dintre cei mai apreciaţi agenţi 007 din istoria francizei James Bond, se ascunde o dublă dramă. Soţia şi fiica lui Brosnan au murit de cancer. Cât despre fiul său cel mare, Chris Brosnan, acesta a ajuns să trăiască pe străzi şi se droghează, dând cu piciorul carierei lui de succes în lumea filmului.

Pierce Brosnan este acum căsătorit cu Keely Shaye SmithPierce Brosnan este acum căsătorit cu Keely Shaye Smith

Prima soţie a lui Pierce Brosnan, actriţa Cassandra Harris, cu care era căsătorit de 11 ani, a decedat în urma unei lupte nemiloase cu cancerul. Cassandra avea doar 43 de ani când a murit, iar actorul a fost devastat.

În urmă cu şase ani, actorul şi-a pierdut şi singura fiică, de asemenea răpusă de cancerul ovarian. Charlotte era fiica pe care Pierce Brosnan a adoptat-o în timpul mariajului cu Cassandra, aceasta provenind dintr-o relaţie anterioară a actriţei.

Vorbind despre suferinţa lui, actorul spunea că „melancolia mă pândeşte la orice pas. (…) Să priveşti pe cineva iubit cum este consumat de această boală cumplită, această suferinţă îşi pune, indubitabil, amprenta pe psihicul tău'.

Cât despre fiul său cel mare, Chris Brosnan, acesta a fost asistent de regie la filmele celebre ale tatălui său, „007 și Imperiul Zilei de Mâine', din 1997 și „Lumea nu e de ajuns'. Însă, din 1999,  dependența de droguri l-a făcut să renunţe la o carieră de succes la Hollywood şi a ajuns să trăiască pe străzi.

Pierce Brosnan este acum căsătorit cu Keely Shaye Smith (din 2001), care i-a dăruit doi băieţi. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton