Drama trăită de Constantin Enceanu. Artistul nu și-a revenit după moartea părinților: „Îmi e foarte greu să vorbesc”

 Ifrim Georgiana
.

Drama trăită de Constantin Enceanu. Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră. Într-un interviu recent, artistul a vorbit despre cel mai cumplit momente din viața sa, susținând că trăiește și astăzi cu regrete. Iată ce declarații dureroase a făcut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu, în vârstă de 58 de ani, se bucură de o carieră impresionantă și de o familie împlinită. Artistul a vorbit, acum, despre momentele de cumpănă din viața sa, susținând că regretă profund moartea părinților, care nu au apucat să se mândrească de reușitele sale. Avea o relație frumoasă atât cu părinții, cât și bunicii săi și susține că și-ar fi dorit ca cei dragi să fi apucat să-l vadă realizat.

enceanu-1enceanu-1

Drama trăită de Constantin Enceanu. Deși au trecut ani de zile de când și-a pierdut părinții, artistul vorbește, cu lacrimi în ochi, despre acest moment. Acesta a susținut că cei care i-au dat viață au fost oameni „muncitori', care i-au oferit toată susținerea de care a avut nevoie în activitatea sa.

Citește și: În ce afacere a investit Constantin Enceanu 50.000 de euro:”Am gândit acest…”

Citește și: Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu:„S-au scumpit toate, ne obligă situația'

Citește și: De ce și-a anulat Irina Rimes următoarele concerte și lipsește de la filmările de la Vocea României:”E o zi tristă pentru că…”

Citește și: Radu Groza, despre scandalul în care e implicat soțul fostei sale iubite, Roxana Nemeș:”Atunci când partenerul te înșală…”

Drama trăită de Constantin Enceanu

Artistul a susținut că și-a pierdut părinții devreme și regretă faptul că nu au apucat să-l vadă realizat prin melodiile sale și aprecierea publicului. Constantin Enceanu a mărturisit că părinții lui erau niște oameni foarte muncitori, care s-au adaptat vremurilor în care trăiau și care au făcut tot posibilul pentru a-l vedea împlinit.

„Îmi e foarte greu să vorbesc despre părinții mei pentru că trebuie să vorbesc la trecut, mă face să lăcrimez, am avut niște părinți extrordinari și buncii au fost niște oameni deosebiți.

Au fost niște oameni care ușor s-au adaptat vremurilor respective, au vrut din mine să iasă un om cu care să se mândrească și mi-aș fi dorit să trăiască și în zilele noastre și și-ar fi dat seama că munca lor nu a fost în zadar', a spus Constantin Enceanu potrivit impact.ro.

„Avem 28 de ani când a murit mama mea'

La 49 de ani, mama lui Constantin Enceanu a fost răpusă de o boală nemiloasă. După acest moment dureros, artistul a susținut că s-a confruntat, pentru o bună bucată de vreme, cu insomnii.

„Avem 28 de ani când a murit mama mea. A și muncit, a muncit chiar și după ce s-a îmbolnăvit, se simțea în putere și n-a avut grijă să țină un regim alimentar, se ducea cu caii la câmp, venea cu căruța, era o femeie foarte ambițioasă și plină de viață.

În momentul în care am pierdut-o pe mama poate pe moment n-am conștientizat ce se va întâmpla cu casa părintească, dar ulterior gândul că va veni odată și odată vremea când va trebui să pun lacătul de la paorta părintească mă presa foarte des, erau nopți când aveam și insomnii', a adăugat artistul potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton