Drama neștiută a saxofonistului Flavius Teodosiu: "Tata mi-a interzis, pe patul de moarte, să vin la înmormântare"

 Dumba Gabriela
.

Saxofonistul Flavius Teodosiu a dezvăluit drama vieții sale, cel mai greu moment prin care a trecu până acum. Artistul spune că tatăl său, omul care i-a fost cel mai bun prieten și susținător, i-a interzis pe patul de moarte să vină la înmormânatarea sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Saxofonistul Flavius Teodosiu si-a amintit unul dintre cele mai grele momente din viața lui și anume moartea tatălui său. Artistul susține că în toți acești ani l-a urmărit regretul de a nu-l fi condus pe ultimul drum pe tatăl său.

103602991_10222745724460703_8988006051319177862_n103602991_10222745724460703_8988006051319177862_n

De ce nu i s-a permis lui Flavius Teodosiu să vină la înmormântarea tatălui

Întrebat, în cadrul unui interviu, care a fost cel mai îngrozitor moment din viața sa, saxofonistul Flavius Teodosiu, a răspuns că moartea părinților săi.

Pentru mine moartea mamei și mai ales moartea tatălui meu, pentru ca nu am avut voie sa vin la înmormântare.

Este groaznic, chiar și acum cănd mă gândesc. De frică să nu mă oprească în România, era in 89, tata mi-a interzis, pe patul de moarte, să vin la înmormântare„, a dezvăluit Flavius Teodosiu pentru fanatik.ro.

Ce relație a avut Flavius Teodosiu cu tatăl său

„La mine în familie mai toți au fost și sunt avocați. Dar să nu uităm, tatăl meu cânta foarte bine la vioară și la saxofon, bunicul cânta la vioara așa că nu e chiar din nimic faptul că eu am devenit muzician.

Tatăl meu este cel care m-a orientat spre muzică, văzând că am un talent foarte mare și dorind să fiu liber și să plec din țară.

Pe vremea lui Ceaușescu nu se putea pleca din România decât ca artist, sportiv și încă câteva profesii, dar era extrem de greu. Îi mulțumesc tatălui meu pentru ce a făcut pentru mine.

Chiar dacă a murit acum 33 de ani, în 1989, eu continui să am o legătură spiritual permanentă cu el. A fost cel mai bun tată și prieten al meu„, a mai declarat Flavius Teodosiu.

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta, după ce a slăbit 30 de kiograme. La ce a renunțat: „Îți face poftă de mâncare’

Citește și: Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, replici savuroase, după ce au divorțat: ‘Când tu ești centrul universului lui’

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi’/ EXCLUSIV

Tatăl i-a fost lui Flavius Teodosiu cel mai mare susținător

Deși avocat, tatăl lui Flavius Teodosiu a iubit muzica și l-a susținut enorm pe fiul său în pasiunea sa. Chiar dacă în comunism, muzica era respectată și în România, saxofonistul a fost sfătuit de tatăl său să plece în străinătate.

Personal nu am avut nici o piedică pe vremea lui Ceaușescu, asta este adevărul. Era fantastic pentru că se cânta în toate restaurantele și barurile live ( și erau multe ), artiștii erau foarte respectați, nu ca acum. Erau multe lucruri bune pe vremea comuniștilor, mai ales școala și educația„, spune Flavius Teodosiu.

„Pe vremea aia toți doream să plecăm, să fugim mai bine zis. Când mi-am dat seama că Occidentul este numai poleială am fugit invers, din vest în est adică din Belgia în România în 1987. Nemaiavând viza de tranzit pentru că expirase, nemții nu ne lăsau să intrăm în Germania și așa am încercat mai multe granițe până am reușit.

Iar când am ajuns în România am spus gata, nu vreau să mai plec afară. M-am înșelat însă pentru că, 3 luni mai târziu, primind un contract foarte bun, adică 4000 de mărci pe lună, tata m-a obligat să plec și bine a făcut.

Sincer tot ce a făcut și a spus tatăl meu a fost perfect, era parcă paranormal, îmi spunea lucrurile în avans„, a mai povestit saxofonistul pentru Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton