Drama neștiută a Nicoletei Voicu. Ce i-au făcut asistentele de la orfelinat "ca să o dezinfecteze"

 Dumba Gabriela
.

Nicoleta Voicu a fost lăsată la orfelinat de mama ei naturală, iar la nici doi ani a fost adoptată și coșmarul ei s-a încheiat. Totuși, Nicoleta Voicu a trăit toată viața cu regretul că nu știe cine sunt părinții ei biologici și de ce au ales să o părăsească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu îi iubește și respectă enorm pe părinții ei adoptivi, oamenii care au scăpat-o de coșmarul de la orfelinat și i-au dat șansa unei vieți norme. Au luat-o acasă când avea doar una un și opt luni, iar mai târziu i-au povestit când de grea a fost viața ei până în acel moment.

7-2747-274

„Am trăit atâția ani cu această întrebare în suflet. Și mă tot întreb cine sunt, dacă de la ei oi fi moștenit sensibilitate și dragostea pentru muzică. Poate citesc acum aceste rânduri, poate-și amintesc de mine!', a spus Nicoleta Voicu pentru impact.ro.

Solista de muzică populară a fost luată de la orfelinatul din Galați de părinții ei adoptivi și a povestit cum s-a petrecut totul. Inițial, aceștia voiau să ia acasă o altă fetiță, doar soarta a făcut să o aleagă pe ea și din acel moment a început viața ei frumoasă.

'Părinții mei adoptivi au 84 de ani, se descurcă singurei, au pensie, merg la ei, îi vizitez. Mi-au spus că eram foarte mică, aveam un an și opt luni, când m-au văzut la orfelinat.

Pe atunci, se făceau vizionări și, care copil se desprindea din grup, și alerga în brațele oamenilor, acela era alesul. Tata mi-a povestit că m-am desprins din al doilea grup și că am alergat în brațele lui.

Ei voiau, inițial, o altă fetiță, pe Lavinia, dar o înfiase altcineva. Când au revenit la leagănul de copii, tot la ei m-am dus. Așa că au decis: 'Cum o fi, cum n-o fi, o luăm pe Nicoleta acasă!', a povestit solista.

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol cu Josephine, la 6 luni după ce a devenit mamă:’Acum îi ies dințișorii, e mai mârâită’

Citește și: Simona Halep, primele declarații despe nunta cu Toni Iuruc. Unde va avea loc evenimentul

Citește și: Cine este Ileana Bocretaș de la Puterea Dragostei, sezonul 4.Drama trăită în copilărie

Viața la orfelinat a fost un coșmar pentru Nicoleta Voicu

Pentru că ea era foarte mică atunci, Nicoleta Voicu nu mai reține cum a fost viața ei la orfelinat, dar părinții adoptivi i-au povestit mai târziu prin ce a trecut.

'Înainte de a mă lua părinții adoptivi acasă, asistentele m-au băgat în albastru de metil, ca să mă dezinfecteze.

Mama adoptivă nu mi-a păstrat lucrurile din orfelinat, au plecat la magazin ca să-mi cumpere alte hăinuțe, noi, colorate. Până au revenit, asistentele m-au băgat în albastru de metil, ca să mă dezinfecteze.

Apoi, părinții adoptivi m-au dus în căsuța lor, situată într-un sat din Buzău', a mai adăugat Nicoleta Voicu.

De ce nu a vrut Nicoleta Voicu să-și cunoască părinții naturali

„Nu am vrut să merg pe urmele lor, pentru că nu vreau să îi mâhnesc pe părinții mei adoptivi. Sunt și eu mamă, am văzut ce înseamnă responsabilitatea, am și eu un fiu.

Totuși, e foarte trist să nu știi nimic despre părinții tăi. Mă tot gândesc cine sunt, dar mai vine uitarea și atenuează aceste gânduri dureroase. E greu să trăiești cu necunoscuta asta în suflet.

Mi s-a spus că mama a sărit pe geamul maternității din Galați, după ce m-a născut, și că ar fi dispărut. Nici asta nu știu dacă e adevărat.

Poate că a fost o femeie tânără, căreia i-a fost frică să spună că are un copil, poate că se temea de părinți, poate că era săracă…

Nimeni nu știe ce a fost în sufletul acelei femei, în acele momente. Nu știu nici cine mi-a pus numele Nicoleta, dacă vreo asistentă sau chiar mama biologică. Poate citesc acum aceste rânduri, poate-și amintesc de mine!', a mai spus Nicoleta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton