Drama neștiută a lui Fuego. Amintiri triste despre cel mai drag om din viața lui: „A murit din păcate într-o perioadă în care...”

 Dumba Gabriela
.

Este celebru, are tot ce-și poate dori, însă Fuego are un mare regret: bunica lui, omul care l-a crescut, nu l-a văzut niciodată pe scenă. Oricâte aplauze ar fi primit în toată cariera lui, Fuego nu s-a putut bucura niciodată de aprecierile bunicii sale pentru că aceasta a murit când el nu era încă celebru.

Fuego a avut o relație specială cu Tamara BuciuceanuFuego a avut o relație specială cu Tamara Buciuceanu

„Pe mine m-a crescut bunica până la 10 ani. Părinţii mei erau muncitori şi mă vedeau numai în weekend-uri. Mi-ar plăcea sa ajung la mormântul bunicii, nu am mai fost de vreo doi ani. Bunica m-a crescut cu cei 7 ani de acasă, am iubit-o enorm, a murit din păcate într-o perioadă în care nu eram cunoscut şi nu eram lansat. Şi şi-a dorit foarte mult să mă vadă pe scenă”, a spus Fugeo la Antena Stars, cu ochii în lacrimi.

Artistul și-a amintit și de copilăria fără griji, de jocurile care i-au bucurat primii ani din viață și regretă că nu este suficient de curajos încât să nu-i pese de gura lumii și să-ți urmeze visurile, chiar dacă este vorba despre plăceri simple, cum ar fi mersul cu trotineta.

„Eram mic şi mă plimbam cu trotineta la bunica la ţară pe un drum pietruit. Astăzi, aş vrea să mă plimb prin centrul Bucureştiului cu trotineta sau rolele. Dar am un pic de jenă, că sunt un pic cunoscut şi nu ştiu cum m-ar vedea lumea, pe Calea Victoriei”, a povestit Fuego pentru Star Matinal.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton