Drama neștiută a Georgianei Lupu de la Survivor: "O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Georgiana Lupu, Faimoasa de la Survivor, a generat numeroase discuții aprinse atât în tabăra echipei sale, dar și în cea a adversarilor. Concurenta continuă să atragă atenția în concurs prin reacțiile sale, dar și prin cele pe care le trezește în rândul colegilor săi sau adversarilor. Puțini știu, însă, prin ce a trecut Georgiana Lupu în viață și ce întâmplări au marcat-o. A trăit o adevărată dramă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lupu a intrat la Survivor în echipa Războinicilor, însă a trecut între timp în tabăra Faimoșilor după un incident cu un coleg din echipa albastră. I s-a mai oferit o a doua șansă de către Faimoși, astfel că a rămas în competiție, în tabăra roșie.

Puțini sunt cei care știu că Georgiana a avut parte de o copilărie supusă agresiunilor fizice și psihice. Concurenta de la Survivor nu-și poate stăpâni niciodată lacrimile atunci când vorbește despre centrele de plasament în care a fost mutată de-a lungul copilăriei sale.

Georgiana-Lupu-Survivor-2-1Georgiana-Lupu-Survivor-2-1

Georgiana Lupu: „O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior”

Faimoasa povestea înainte de a pleca în Republica Dominicană că numai cei puternici reușeau să supraviețuiască, iar bătaia era mijlocul prin care se stabilea ierarhia.

Georgiana Lupu a suportat cu stoicism bullyingul, iar drama nu se termină aici. Concurenta de la Survivor a mărturisit că a avut mult de suferit, iar la un moment dat a fost înjunghiată de o colegă de la centru. La acel moment, a fost convinsă că incidentul va determina finalul carierei sale sportive.

„O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior, pentru că ne certam de la un televizor. Aveam 15 ani, făceam sport și credeam că acest incident îmi va pune capăt carierei sportive', a povestit Georgiana Lupu de la Survivor.

Citește și: Scene de groază la Survivor.Georgiana, la un pas să se înece, după ce a jignit-o Jador

Citește și: Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor.S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: De ce lipsește Cătălin Bordea de la Xtra Night Show. Actorul se operează:„Nu e de joacă'

Citește și: Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani.Cum s-au distrat în Dubai

Georgiana Lupu de la Survivor: „Bătăile erau la ordinea zilei”

Georgiana Lupu s-a născut în închisoare și și-a aflat povestea vieții la 12 ani. Nu știe cine este tatăl său și a avut de îndurat o serie de neplăceri în locurile în care a crescut.

„Am aflat la 12 ani că m-am născut în pușcărie, la Jilava, și că de acolo m-a luat statul direct la Bacău. A fost un șoc să văd că nu am trecut nimic în dreptul tatălui. Noi aveam un caiet cu povestea vieții și la un moment dat a trebuit să fie trecute niște date depre noi acolo și mi-am văzut certificatul de naștere.

Am întrebat unde este Jilava și mi-a spus doamna de acolo că este o pușcărie. Mi s-a dat lumea peste cap. Până atunci nu știam, pentru că nu aveam acces la acte. Viața mea în centre a fost dură. Bătăile erau la ordinea zilei. Mă băteau copiii mai mari, mă băteau și doamnele, mi se fura mâncarea', a mai spus Georgiana Lupu.

Georgiana Lupu recunoaște că are o problemă cu gestionarea furiei

Georgiana Lupu a recunoscut că are o problema cu gestionarea furiei și a eșecului, dar speră că la Survivor România să învețe lecția răbdării și autocontrolului.

„Într-o zi au fost foarte multe bătăi la centru și am avut o ieșire nervoasă. Eram atât de nervoasă încât am spart câteva geamuri și am fugit. M-au căutat cu poliția și salvarea. Eram de necontrolat, acum m-am mai maturizat și am învățat să mă controlez. Eu am văzut foarte mult rău în jurul meu. Era normalitate pentru mine”, a mai spus Georgiana Lupu.

În ciuda greutăților, atleta a reușit să își croiască un drum în sport și să ajungă în competiția vieții sale, Survivor România. Își dorește să își cunoască tatăl și să își găsească echilibrul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton