Drama neștiută a Florentinei Opriș: a rămas văduvă la 43 de ani, după 25 de ani de căsnicie / Cum a trecut peste moartea soțului

 Dumba Gabriela
.

În 2012, Florentina Opriş a rămas văduvă, după ce soţul ei a pierdut lupta cu o maladie foarte rară. Vedeta Kanal D avea doar 43 de ani atunci şi un fiu de 19, iar momentele care au urmat au fost groaznice. Florentina şi soţul ei erau împreună de 25 de ani şi în tot acest timp care a trecut de la pierderea celui drag a acumulat suficientă experienţă încât să le ajute, cu sfaturi, pe femeile care au trecut prin situaţii similare.

Florentina_Opris_2Florentina_Opris_2

Florentina Opriş are 51 de ani acum, însă arată și se simte ca la 30, afirmând despre ea însăşi că este „o răsfățată a vieții'. În ciuda greutăților prin care a trecut, Florentina Opriș, prezentatoare emisiunii „Sport, dietă și o vedetă”, de la Kanal D, a găsit modalitatea de a se menține tânăra atât la trup, dar mai ales în suflet.

La opt ani de la moartea soțului, Florentina este  acum o femeie împlinită, fericită și o mamă mândră de alegerile de viață ale fiului sau, Loren, în vârstă de 27 de ani.

„Petrecem vacanțe împreună, măcar o dată pe an, acum că este adult. Stăm de vorbă despre toate aspectele vieții, despre trup, dar mai ales despre suflet. Are o iubită, sunt de șapte ani împreună, și mă bucur că au o relație foarte frumoasă. A urmat exemplul pe care l-a văzut în familie. Iubita lui este prietenă mea, există respect între noi și încerc să-i fiu alături în toate ipostazele vieții. Face parte din familia noastră și am implicat-o în proiectele mele. Este o față frumoasă și isteață”, povestește Florentina Opriș.

Cheia pentru o viață echilibrată, din toate punctele de vedere, este o balanță perfectă între trup și suflet, crede îndrăgită prezentatoare. De altfel, a și publicat o teza de doctorat în nutriție, sport și terapii alternative. Pasiunea pentru grijă față de trup și suflet o are din copilărie și încearcă să transmită mai departe „moștenirea” pe care a dobândit-o.

„În primul rând, genetica și-a spus cuvântul, dar am și lucrat cu mine însămi. De la nouă ani am făcut sport de performanță, dar fac mișcare și acum. Țin mult la detoxifierea organismului, miercurea și vinerea mănânc doar legume și fructe. Este un fel de post pentru mine.  Bunicul din partea tatălui era preot și am învățat de mică să am grijă atât de trup cât și de suflet”, spune Florentina Opriș, care are și un mesaj pentru doamnele care trec prin momente dificile în viață, ea spune că „Timpul vindecă!'

Mai mult, vedeta le sfătuiește pe reprezentantele sexului frumos care trec prin drama pierderii partenerului de viață sau printr-un divorț la vârstă maturității să nu renunțe, „să își deschidă sufletul și mintea, pentru că lucrurile de care au nevoie vor veni spre ele'.

Ea însăși este exemplul că există viață după pierderea iubirii din tinerețe.

„Am o relație frumoasă și matură, care mă face să mă simt eu însămi, eu cea de acum”, declara Florentina Opriș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton