Drama mamei care a trecut pe jos granița din Ucraina în România: „Nu mi-am luat nimic în afară de documente și copil”

 Martin Lorena
.

Drama mamei care a trecut pe jos granița din Ucraina în România. În dimineața zilei de 24 februarie 2022, Vladimir Putin a oferit un discurs televizat, în cadrul căruia a anunțat că va ataca Ucraina. Trupele militare i-au urmat ordinul, iar mai multe persoane au decis să părăsească țara. Printre ele se numără și o mamă curajoasă, care a intrat în România pe jos, alături de copilul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În dimineața zilei de 24 februarie 2022, Vladimir Putin a ieșit public și a oferit un discurs în care a anunțat că Rusia va începe atacul asupra Ucrainei. La scurt timp după, au început mai multe atacuri cu bombardamente lângă Kiev, dar și în zona orașelor Kramatorsk, Dnipro, Harkov, Odesa, Mariupol și Zaporojie. Mai multe persoane au decis să părăsească țara, printre care și o mamă extrem de curajoasă. Aceasta și-a luat copilul și actele și a intrat în România pe jos, prin Vama Siret.

Drama-mama-1Drama-mama-1

Aceasta, oprită de reporterii Antena 3, a vorbit despre situația actuală din Ucraina. Tânăra este căsătorită cu un român, care o aștepta la intrarea în țară.

Citește și: Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare.Cel puțin 8 persoane au fost ucise

Citește și: Cum își răsfață Laurențiu Reghecampf iubita, în plin divorț de Anamaria Prodan: „Primul tort pentru micuțul L…

Citește și: Robert Niță, la spital după Survivor: „Am suferit o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum

Citește și: Cum se înțeleg Adela Popescu și Radu Vâlcan după 10 ani de relație și trei copii: „Nu este ușor/ EXCLUSIV

Drama mamei care a trecut pe jos granița din Ucraina în România

O mamă extrem de curajoasă din Ucraina a decis să plece din țara atacată de militarii ruși și să vină în România. Femeia și-a lăsat mașina acasă și a traversat granița pe jos, cu bebelușul său. Aceasta este căsătorită cu un român, care a așteptat-o la intrarea în țară.

'Este panică mare pentru că toată lumea vrea să plece de acolo. E aglomerație mare la vamă. E normal că lumea e panicată, toți au familii, copii. Am lăsat mașina acasă, am trecut pe jos, nu pot să stau atât cu copilul. Mă așteaptă soțul în România. Sunt stresată, mi-am lăsat familie, mi-am lăsat tot acolo. Nu mi-am luat nimic în afară de documente și copil', a spus ea pentru Antena 3.

Ucrainienii părăsesc țara

România nu este singura țară care va primi refugiați ucrainieni. La granița cu Republica Moldova deja există o coadă de mașini care încearcă să părăsească Ucraina prin vama Palanca.

Şi în vama Cuciurgan coloanele auto sunt interminabile, dar punctul de frontiera din Ucraina cu Republica Moldova a fost închis de teama unui posibil atac din Transnistria. 

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton