Drama lui Reghe, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan: "Mama se luptă cu cancerul"

.

Lipsa de reacție a lui Laurențiu Reghecampf în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan a dat de gândit multora. Unii au crezut că antrenorul se simte cu musca pe căciulă și de aceea nu oferă prea multe declarații. Însă, adevărul este altul și Reghe trece prin momente foarte grele. Mama sa luptă cu cancerul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După moartea Ionelei Prodan, din cauza unui cancer pancreatic, produsă acum trei ani, şi după ce însăşi Anamaria Prodan s-a luptat şi ea cu ceva timp în urmă cu o ameninţare similară, venită din partea unui cancer mamar, coșmarul s-a întors pentru Reghe. Mama antrenorului suferă teribil din cauza aceleiași maladii.


„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!’, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru playsport.ro.


El a refuzat să discute despre orice alt subiect, legat în primul rând de cariera sa profesională. Şi asta în condiţiile în care presa sportivă îl anunţă iar ca principala ţintă a celor de la FCSB pentru banca tehnică a echipei, după ce startul în noul sezon competiţional nu a stat sub cele mai bune auspicii cu Dinu Todoran la timonă.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Raicu.

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.


Citește și: Daniel Pavel, primele imagini cu iubita lui, după Survivor.

Anamaria Prodan are o relație foarte bună cu soacra ei

Anamaria Prodan vorbea la superlativ, cu ceva vreme în urmă, despre relaţia cu soacra ei. Sexy-impresara a arătat că se înţelege de minune cu mama soţului ei, Laurenţiu Reghecampf.

„Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su. Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la 3 şi cinci sunt făcute’, spunea Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune în urmă cu circa trei ani.


Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer la sân

Anamaria Prodan dezvăluia, în urmă cu ceva timp, despre lupta dusă chiar de ea contra cancerului.

„Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi.


La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive’, declara impresara Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă, legat de faptul că a fost suspectă de cancer la sân.

Vedeta a preferat însă să țină totul secret ca să nu își îngrijoreze familia. În cele din urmă, mama sa, Ionela Prodan, a intuit situaţia şi s-a amărât foarte tare, ea crezând că fiica sa e plecată în SUA, pe când Anamaria era internată în Turcia pentru un tratament special contra nodulilor mamari.

foto: Playtech.ro