Drama lui Pavel Bartoș. A rămas fără tată la doar 16 ani: „Din copil, am devenit un adult foarte responsabil. Primul meu job a fost ca salahor în construcții” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Puțină lume îi cunoaște drama lui Pavel Bartoș. Pentru că e tot timpul cu zâmbetul pe buze, cu o energie pozitivă molipsitoare, puțini își imaginează că prezentatorul TV a trecut printr-o mare suferință. În adolescență, vedeta de la PRO TV a rămas fără tată, pe vremea când avea doar 16 ani… Rămas doar cu mama și cu trei frați mai mici, actorul a fost nevoit să se maturizeze devreme și să-și caute un loc de muncă pentru a-și ajuta familia. Iată ce sfaturi prețioase a primit de la regretatul său tată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu pot să nu te întreb cum erai tu în copilărie și ce relație aveai cu părinții tăi. Ai fost un puști ascultător sau le-ai dat de furcă alor tăi?

Am fost cel mai mare dintre cei patru frați ai mei. În primul rând, pe vremea noastră, părinții lucrau în două schimburi: mama – într-un schimb, tata – într-un schimb, ca să fie cineva care să aibă grijă de noi. Se mai întâmpla ca amândoi să lucreze în același schimb, iar atunci eu eram cel care avea grijă de frații mei, eu făceam de mâncare. Așa am fost crescut, niciodată nu am considerat că este o dramă în viața mea că eu trebuie să am grijă și să îmi cresc frații. Așa erau și toți ceilalți copii din jurul meu.

pavel-bartos-1-1pavel-bartos-1-1

Citește și: Cum își educă Pavel Bartoș și soția lui, Anca, cele trei fiice: „Nu merg pe principiul pe care au mers părinții noștri. Avem o regulă destul de clară' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu au dat Smiley, Andreea Esca și Shelly casting pentru „Ramon', filmul lansat de Pavel Bartoș. Ce roluri joacă în peliculă: „Partea cea mai grea a fost…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Anghel Damian despre nuntă: „Nu mi se pare ceva extraordinar”/ Regizorul și Theo Rose vor face cununia civilă, în curând

Citește și: Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film: „M-am îndrăgostit când l-am văzut…'. Imagini cu cei doi

Drama lui Pavel Bartoș

Normal că îmi doream să stau toată ziua afară și să ne jucăm. Atunci când scăpai afară, de abia intrai în casă. Așa erau vremurile acelea. Nu am cunoscut alte vremuri sau alte situații, care să mă facă să zic: „Mamă, ce bine ar fi fost dacă…. Am avut o copilărie fericită în fața blocului, șantierele erau locurile noastre de joacă… așa a fost să fie. Erau alte vremuri: ieșeai din casă, iar toți copiii erau prieteni. Am avut foarte multe lipsuri, dar copilăria a fost una extraordinară.

Bănuiesc că nu ai scăpat nici tu de pedepse. Pentru ce erai mustrat cel mai adesea?

Asta era cel mai frustrant: când oricine altcineva din familie, dintre frați, făcea ceva, eu eram cel tras la răspundere sau pedepsit pentru că nu am avut grijă de ei, pentru că nu am fost atent.

Pavel Bartoș a rămas fără tată, la doar 16 ani

Mama ta a trebuit să aibă singură grijă de patru copii. Cum ți s-a schimbat viața atunci?

A trebuit să devin, cumva, bărbatul din casă. Nu neapărat capul familiei, dar a trebuit să mă responsabilizez dintr-odată. Din copil, am devenit un adult foarte responsabil. Deja de la 16 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi găsesc un loc de muncă pentru a putea să îmi ajut familia. La liceu, încercam să îmi găsesc joburi part time, iar pe vremea aceea erau foarte puține și foarte greu de găsit.

Primul meu job a fost ca salahor în construcții, iar atunci mi-am dat seama că nu îmi place deloc munca fizică, dar a trebuit să o fac. În facultate, am făcut de la ospătărie până la vânzător. Vorba aia, le-am făcut pe toate.

Ce a învățat de la tatăl tău

Care sunt cele importante lucruri pe care le-ai învățat în familie și pe care ai încercat să le pui în practică apoi, ca adult?

Familia m-a învățat respectul: să nu faci nimănui ceva ce ție nu îți place… niciodată! Asta a fost o regulă de bază în familia noastră. Și mai era încă o chestie, de la tata: nimic nu ți se cuvine. Meriți o grămadă de lucruri, dar pentru ele trebuie să muncești.

Cum arată o zi liberă pentru tine? Ce îți place să faci în weekenduri sau în vacanțe? Ce hobby-uri ai?

O zi liberă este o zi în care pot să dorm cât vreau. În vacanță, îmi place să fac ce vor fetele. Cumva, sunt total al fetelor, avem program împreună. În vacanțe, sunt omul care se culcă odată cu familia și se trezește odată cu familia. Dacă ele se trezesc la 7-8 dimineața, atunci mă trezesc și eu.

Sursă foto: Instagram, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton