Drama lui Jador. Ambii lui părinți au suferit de cancer: "Am stat flămând, n-aveam bani să mănânc"

.

Jador de la Survivor, pe numele lui real Remus Ionuț Dumitrache, îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tot ceea ce are acum, dar mai ales pentru că i-a vindecat părinții de cancer. Jador a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu câțiva ani, când stătea zile întregi nemâncat pentru că toți banii se duceau pe tratamentele părinților săi grav bolnavi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Familia numeroasă a lui Jador a fost greu încercată de-a lungul timpului. După ce că erau săraci lipiți și banii abia le ajungeau pentru mâncare, ambii părinți ai Faimosului de la Survivor au fost diagnosticați cu cancer. Din fericire, amândoi s-au vindecat, iar manelistul și familia lui pun această minune pe seama credinței în Dumnezeu.


În nenumărate rânduri, Jador a vorbit despre Dumnezeu la Survivor și îi mulțumește pentru felul în care viața lui s-a schimbat complet. Acum câțiva ani nu avea ce mânca și părinții lui aveau cancer, iar acum are aproape tot ce își dorește.


‘Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă. A ieșit tată din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici.

Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: ia zi, ai bani?’, a povestit Jador cu ceva vreme în urmă.


Citeste si: Avantajul care îl va ajuta pe Jador să câștige Survivor. Tatăl Faimosului i-a dezvăluit toate secretele

Citește și: Jador și mama lui, apariție surpriză la Chefi la Cuțite: „Dacă nu iau cuțitul…


Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare: „L-am rupt, plec acasă

Toată familia lui Jador de la Survivor s-a pocăit

Răzvan și Camelia, doi dintre frații cântărețului, s-au înregistrat cântând muzică religioasă și au postat întregistrarea pe YouTube. Cei doi au ales să se dedice bisericii, iar același gând îl bântuie de multă vreme și pe Jador.

Faimosul de la Survivor ar vrea ca astfel să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru succesul și banii pe care i-a obținut într-un timp atât de scurt, dar mai ales pentru sănătatea familiei lui.


Artistul spune că își dorește să fi apreciat mai mult efortul pe care tatăl lui l-a făcut pentru el în copilărie.

„Nu am apreciat niciodată. Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu. Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț, a povestit Jador.


Jador de la Survivor, un elev cu bursă socială

Jador a crescut într-o familie numeroasă, cu mulți frați, iar el a trebuit să muncească de mic pentru a asigura traiul familiei sale. Remus Ionuț Dumitrache a fost beneficiarul unei burse sociale oferite de Guvern, numită ‘Bani de Liceu’, acordată pentru elevii care provin din familii cu venituri mai mici de 500 lei pentru fiecare membru al familiei. Suma lunară primită de Jador în timpul liceului era de 180 lei.


Jador a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice – domeniul Economie şi afaceri internaţionale.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!, a spus artistul mândru.