Drama lui Americanu din La Bloc. Emil Mitrache a lucrat ca taximetrist, agent de asigurări și ghid, dar pandemia l-a falimemtat

.

Emil Mitrache, actorul devenit celebru după rolul Americanu’ din serialul La bloc, are probleme financiare serioase din cauza pandemiei. Actorul a fost dintotdeauna genul de om care a făcut bani și din piatră seacă, însă pare că acum a ajuns într-un punct în care nu mai știe pe unde să scoată cămașa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După mulți ani în care ne-a făcut să râdem în serialul La Bloc, Emil Mitrache a jucat în producția tv Nimeni nu-i perfect’, de la Prima TV, însă atunci când n-a mai găsit alte proiecte în televiziune, nu a stat degeaba. Americanu s-a reprofilat pentru că, nu-i așa, nu munca este rușinoasă, ci lenea. Astfel, actorul s-a făcut șofer de taxi.


Emil Mitrache a fost și primul artist care a solicitat concediu de paternitate, pentru îngrijirea celor doi băieți, Teodor și Edi.

Ulterior, Americanu a renunțat la taximetrie și s-a făcut agent de asigurări. Însă, nici acest loc de muncă nu a fost cu noroc, așa că s-a făcut ghid pentru turiștii de peste hotare. Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile nu au mai mers bine, așa că a rămas șomer.


Emil Mitrache spune că, în momentul de față, toate posturile sunt blocate și că nu are un loc de muncă. Speră, totuși, ca în câteva luni, lucrurile să își revină la normal: În momentul de față nu merge absolut nimic. În perioada aceasta, nici turismul, nici spectacolele nu merg, nu vedeți ce se întâmplă cu actorii, ba se închide teatrul, ba se deschide, nu se știe nimic, de la o zi la alta. Acum stau acasă, altă soluție nu am!

Taximetrie am mai făcut puțin, dar nu mai merită. Îți trebuie o mașină care să meargă pe gaz, să consume puțin, eu nu am mașina potrivită pentru așa ceva. Plus că noaptea nu se mai circulă, având în vedere deciziile luate de autorități, deci nici de aici nu mai ies bani.


Pe lângă asta și piața este saturată de mașini. Multe persoane au mașini personale și le folosesc. Cât am făcut Uber nu am avut clienți care să îmi facă probleme, eu sunt o persoană sociabilă, șarmantă și nu am avut obstacole, dar am mai auzit de la diverși colegi că au avut tot felul de probleme cu persoanele pe care le luau să le ducă la destinația cerută, însă, pe mine, Dumnezeu a reușit să mă ferească de așa ceva! Nu am făcut noaptea taximetrie, poate și de asta’, a povestit Americanul, din La Bloc’ pentru impact.ro.


Citeste si: Ce face și cum arată acum Lili din serialul „La bloc'? Actrița are aceeași coafură ca acum 12 ani

Citeste si: Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din „La bloc', la Londra. A fost obligat să se reprofileze, din cauza pandemiei COVID-19

Citeste si: Actorul Mihai Coadă, care îl interpreta pe Nelu Curcă’ din La Bloc, s-a retras într-o mânăstire. Ce face și cum arată acum, la 67 de ani

Are succes cu „La Bloc' și în reluare

Emil Mitrache spune că serialul în care a jucat se bucură și acum de succes pe micul ecran, pentru că este difuzat în reluare de Pro TV Plus, așa că actorii din distribuție continuă să primească bani de la Credidam:


Primesc bani din drepturi de autor, însă nu suficienți pe cât ar trebui, chiar am avut și o discuție cu cei de acolo în legătură cu plata lor. Pot să zic că mi-am luat gândul și speranța din banii din drepturile de autor’.


Familist convins în viața reală

Deși în serial era un burlac înrăit, actorul Emil Mitrache este căsătorit din 2012 cu Cristina, care i-a dăruit doi băieți – Teodor, în vârstă de 10 ani, și Eduard, în vârstă de 8 ani – alături de care, anul trecut, a câștigat ultima ediție a concursului Aici eu sunt vedeta!, de la Antena 1.

Premiul câștigat atunci, în valoare de 8.500 de lei, l-a donat unei familii cu doi copii bolnavi.