Drama lui Horia Brenciu. Mama lui a murit când el avea 11 ani: „Chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, am putut realiza că...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Horia Brenciu e cunoscut în toată țara, însă nu multă lume știe despre drama care i-a marcat viața. Mama lui a murit pe vremea când artistul avea doar 11 ani. Deși, spune el, nu a fost o perioadă bogată în amintiri, în cei peste 10 a realizat că a avut „cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume'. Iată ce alte confesiuni emoționante ne-a făcut cântărețul despre copilăria lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ai un vibe extraordinar, iar buna dispoziție pe care o afișezi permanent nu lasă să se citească nimic din dramele personale, de care nici tu nu ai fost scutit. Cui îi semeni din familie, de la cine ai moștenit acest optimism incredibil?

I-am moștenit pe toți cei care au zâmbit vreodată. Cred că acest zâmbet este o reacție a primilor mei 18 ani de viață, din Brașov, trăiți într-un regim care te priva efectiv de toate libertățile posibile. Greutăți mari sunt și acum, iar drame se întâmplă la tot pasul. De ce le-aș mai spune oamenilor greutățile mele?! Dacă după o apariție de-a mea la un spectacol, live, pe TV sau pe internet, cineva zâmbește, misiunea mea e îndeplinită.

horia-brenciu-1horia-brenciu-1

Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Horia Brenciu copiii:„Fără impuneri de idei sau alte principii mature' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express:”Mi-am promis că o să fie ultima oară când… „

Citește și: Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Ce gest a făcut fostul iubit, la șase ani de la despărțire:”Faza e adevărată”

Drama lui Horia Brenciu

Dacă tot am adus vorba despre familie, aș vrea să aflu povestea copilăriei tale, cu bune și cu rele…

Copilăria mea și adolescența mea s-au desfășurat ba la cozi la pâine și lapte, ba în pădure, la strâns ciuperci, ba pe terenul de baschet de la „Șaguna, bătând mingea alături de prietenii mei. Celelalte goluri erau umplute de orele de școală, la Gimnaziul „Andrei Mureșanu sau, ceva mai târziu, la Liceul „Andrei Șaguna. Paradoxal, am strâns puține absențe de-a lungul anilor…

Mama lui a murit când artistul avea 11 ani

Ce a însemnat pentru tine să rămâi fără mamă la vârsta de 11 ani? Cum te-a schimbat asta și cum vezi lucrurile acum, când ești la rândul tău părinte?

Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume.

Cum arată o zi din viața ta de bărbat, de tată și de artist? Îți ajunge timpul sau și ziua ta ar trebui să aibă… 28 de ore?

Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut.

Sursă foto: facebook, pro tv, instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton