Drama sfâșietoare a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022: „Nu am avut niciodată un tată, nu știu cum este” / EXCLUSIV

.

Alex Delea e cunoscut acum în toată țara drept câștigătorul Survivor România 2022, însă puțină lume știe ce dramă sfâșietoare ascunde. Tânărul a crescut fără tată, astfel că figura paternă i-a lipsit mereu. Din fericire, le-a avut alături pe mama, bunica și mătușa lui, femei care au avut grijă de el cum nu se putea mai bine și mai frumos. Iată ce ne-a povestit fostul concurent din Republica Dominicană despre copilăria lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Acum, tot efortul pe care l-ai depus e undeva departe… Așa că te rog să ne spui care este primul lucru pe care l-ai făcut când ai revenit acasă.

Primul lucru pe care l-am făcut când am revenit în România a fost să merg la o cină cu toată familia mea. A fost ocazia perfectă să-mi cunosc unele rude și toți ai mei să vorbească, deoarece, așa cum mi s-a spus, am unit neamul Delea! (zâmbește) Apoi, după cum știți deja, am fost pe la emisiuni, radiouri… O perioadă foarte încărcată. Iar acum am revenit puțin și în Spania, am fost cu mama, la muncă, cu mămăița, cu verișoarele mele. Practic, tot timpul petrecut acolo a fost pentru familia mea.


Citește și: Ce a spus Alex Delea, câștigătorul Survivor, în direct, despre soția lui Ștefan Bănică:„Lavinia Pîrva este o femeie…’

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac:„Vorbim, ne scriem, suntem…’ / EXCLUSIV

Citește și: Vladuța Lupău și-a etalata burtica de gravidă, la piscină.Cum arată înainte de naștere


Citește și: Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț:„Sunt mai puternică decât credeam’. Ce decizie a luat în privința fetițelor sale

Drama sfâșietoare a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022:

Dacă tot am adus vorba despre cele mai importante femei din viața ta, povestește-mi, te rog, despre relația ta cu mama și cu bunica!

Relația mea cu mama este una specială, este prietena mea, avocatul meu, cu ea mă sfătuiesc în viață despre orice. Dacă nu ar fi ea, nu aș ști pe unde să o iau în viață. Iar mamaia este bebelușul meu, este o dragoste aparte, este totul, inimioara mea. (zâmbește)


„Nu am avut niciodată un tată, prin urmare nu îi simt lipsa’

Referitor la copilăria ta, m-a marcat un interviu în care spuneai: „Țin minte că plângeam de foame… În ce măsură ți-a lipsit prezența paternă și cum te-a modelat faptul că ai fost crescut de trei femei?


Faptul că am fost crescut de trei femei (n. red. mama, bunica și mătușa) mă pune în situația de a nu putea face o comparație cu a fi crescut de tată și mamă. Nu am avut o prezență masculină în viața mea. Dar sunt foarte fericit! Nu am avut niciodată un tată, prin urmare nu îi simt lipsa. Nu știu cum este.

Ai copilărit în Constanța, dar multă vreme ai trăit în Costa Brava, Spania, unde aveți o afacere de familie. A schimbat ceva premiul de 100.000 de euro în viața ta? Te-ai gândit să rămâi în România?


Pot spune că, după câștigarea „Survivor, mi-am îndeplinit visul de a mă muta în România, în București. Sper să-mi fie bine și să-mi pot îndeplini mai multe dorințe din viața mea. Sunt recunoscător pentru fiecare clipă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Răzvan Lupică (PRO TV)