Drama actriței Jessie Cave. A devenit mamă pentru a treia oară, dar bebelușul este la Terapie Intensivă

 Dumba Gabriela
.

Jessie Cave, actrița care a dat viață personajului Lavender Brown din Hary Potter', a devenit mamă pentru a treia oară. Din păcate, bebelușul are probleme de sănătate și se află la Terapie Intensivă, deocamdată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 33 de ani, actrița Jessie Cave a devenit mamă pentru a treia oară, ieri, când a adus pe lume băiețel. Din păcate, momentan, bebelușul care va fi botezat Abraham Benjamin, are probleme de sănătate și se află la Terapie Intensivă.

Jessie Cave a povestit, pe Instagram, prin ce a trecut în timpul travaliului, experiență pe care o numește „umilitoare și terifiantă”, mult diferită de primele două nașteri. Chiar dacă fiul ei este la Terapie Intensivă, actrița știe că are un copil puternic și totul va fi bine.

Abraham «Bam» Benjamin. Băiețelul nostru s-a născut ieri dimineață (n.r.: miercuri, 21 octombrie), la 40 de minute după ce mi s-a rupt apa. A fost solicitant, dar la fel au fost și loviturile lui cu piciorușele în burtă, de-a lungul sarcinii. Această a fost o experiență foarte diferită de primele mele două nașteri… mult mai umilitoare, terifiantă și fără să am control asupra ei. În prezent, el este la Terapie Intensivă, însă, e un băiat puternic și acela este cel mai sigur loc pentru el în momentul acesta.

aaedb459d927144abb91e0471156dab9aaedb459d927144abb91e0471156dab9

Moașele (Magda & Daisy), medicii și asistentele au fost uimitoare (prima care ne-a primit în secție este Rosaria și a fost extrem de plăcută). Vă mulțumim pentru toate urările (…). Sincer, a fost unul dintre cele mai grele momente din viața mea… Sper că el va fi alături de noi curând și totul va fi mai mult decât perfect (…). ' este mesajul scris de Jessie Cave pe contul său de Instagram.

Citeste si: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii”: „Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani”. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

Partenerul de viață al actriței, comedianul Alfie Brown, a postat pe Instagram o fotografie emoționantă, în care Jessie Cave își ține copilul nou-născut în brațe.

Abraham Benjamin Cave Brown este cel de-al treilea copil al cuplului; cei doi iubiți mai au un băiat, Donnie, în vârstă de cinci ani, și o fată de trei ani, Margot

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton